Panasonic TX-L47ET5E, Smart TV 3D, 119 cm, Full HD

Chiar dacă cei de la Panasonic nu ne-au mai surprins cu nimic nou în ultima vreme, iată că de data aceasta au dat lovitura cu o serie nouă de Smart Tv-uri.

Panasonic TX-L47ET5E este un Smart Tv ce provine dintr-o generație nouă de televizoare, capabil să ofere o calitate excepțională video cât și audio, datorită specificațiilor de care dă dovadă. Se laudă cu un ecran generos, ce va reproduce cele mai fidele și reale conținuturi.

Prețul de achiziționare este pe măsura calităților, însă nu aș putea spune că este atât de accesibil. În stocul celor de la eMag regăsim un astfel de Smart TV 3D la prețul de 4.469lei (vezi preț actualizat).

Dispune de o construcție aspectuoasă, ce prezintă finisaje și detalii perfect definite. Acestuia i se alătură un suport de sprijin elegant, care cu totul cântărește în jur de 20Kg și măsoară numai 1107 x 712 x 268 mm.

Imagini cu Panasonic TX-L47ET5E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, vine dotat cu un ecran de 119cm, un display generos ce se bucură de conversie 2D în 3D, de unghiul de vizibilitate de 178/178 grade și de aspectul imaginilor de 16:9. Garantează un format Full HD, la o rezoluție maximă de 1920 x 1080p, fiind îmbunătățit de numeroase caracteristici de imagine superioare, ca: Vivid Colour, Playback 24p (2:2), Smooth 24p, Clear Panel și Film Display 24p.

Nici sunetul nu este mai slab, ci din contră, beneficiază de un sistem audio stereo integrat, compus din două ieșiri audio de 20W. Ca și caracteristici superioare, beneficiează de: Dolby Digital Pulse, DTS 2.0 + Digital Out, Virtual Surround, Dolby Digital Plus și 3D Sound.

Dispune de Wi-Fi și de port Rj-45 pentru Rețea, plus de o serie numeroasă de conectori, precum: minijack căști, Scart, intrare PC D-sub 15 pini, ieșire audio digitală, Slot CI+, RCA, 4 X HDMI și 3 x USB 2.0.

Acestea fiind spuse, Panasonic TX-L47ET5E este un model de televizor inteligent, ideal în orice locuință, ba chiar și pentru cele mai spațioase, capabil să garanteze o calitate ireproșabilă a conținutului reprodus.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • Full HD
  • Diagonala 119cm
  • Gama 2015
  • Wi-Fi integrat
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.