Panasonic TX-55CR430E – Smart Tv 3D curbat, cu rezoluţie 4K/UHD

Panasonic TX-55CR430E reprezintă cel mai accesibil model din categoria Smart Tv-urilor curbate, un televizor de ultimă generaţie, dotat cu cele mai noi funcţii şi tehnologii, totul împachetat într-un design ultra modern şi elegant.

Vorbim despre o variantă din 2015, un LED cu funcţii 3D ce reuşeşte să ofere o calitate video, cât şi audio ireproşabilă, totodată aducând un plus de eleganţă locului în care este amplasat. Este idel încăperilor generoase, precum sufrageriilor sau livingurilor, asta datorită diagonalei de 139 de centimetrii pe care o are.

Aşa cum am spus şi mai sus, avem de-a face cu unul dintre cele mai convenabile televizoare curbate de pe piaţă. Astfel, se regăseşte în oferta magazinului eMag, la preţul online de 4.337 de lei (vezi preţ actualizat).

În ciuda ecranului generos, consumul energetic ar fi cam echivalentul a două becuri clasice de 60W. Este încadrat în clasa de eficienţă A şi înregistrează un consum de energie electrică de 112W.

Pe partea de design, după cum observăm prezintă finisaje şi elemente perfect definite, totul pe un fond de culoare neagră. Are o greutate de 19kg şi măsoară 1232 x 775 x 344(W x H x D) mm cu tot cu suport (1232 x 713 x 107(W x H x D ) mm). Acceptă să fie montat atât pe suportul modern din dotare, cât şi pe perete, pe un suport Tv special, care se poate achiziţiona separat de televizor.

Acelaşi televizor curbat 3D este disponibil şi în stocul celor de la CEL, Flanco, ClickShop, Altex şi evoMag.

Imagini cu Panasonic TX-55CR430E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aspectul curbat şi slim al device-ului, cât şi ecranul generos, îl face ideal oricărei camere spaţioase, asigurând astfel o experienţă asemănătoare celei de cinamtograf.

Diagonala display-ului măsoară 139 de centimetrii, respectiv 55inch. Reproduce conţinutul la o rezoluţie maximă de 3840 x 2160pixeli, într-un format UHD/4k. Curbura modernă a televizorului nu afectează nicidecum unghiurile de vizibilitate atât din orizontal, cât şi din vertical, acestea fiiind de 176/176 de grade.

În ciuda faptului că nu se dispune de foarte mult conţinut 4k în grilă de programe, o parte din acestea sunt reproduse la rezoluţie Full HD, iar restul îmbunătăţite prin tehnologia Upscaling.

Prin această tehnologie avansată se îmbunătăţeşte calitatea imaginilor, acestea fiind mărite până la rezoluţia 4k. Nu putem compara cu semnalul nativ 4k, însă calitatea obţinută este cu mult peste cea Full HD.

Ca şi caracteristici speciale de imagine, beneficiază de tehnologia RMR 400Hz, ce ajută la îmbunătăţirea reproducerii scenelor de acţiune. Pune la dispoziţie setări avansate de culori, precum şi moduri prestabilitate (film, joc, natural, dinamic, standard), ce pot fi setate din meniul televizorului după bunul plac.

Setări asemănătoare se întâlnesc şi la capitolul sunt, unde dăm peste două difuzoare audio stereo integrate, cu o putere maximă de 20W. Se pot seta diverite moduri, precum clasic, film, muzică, voce şi lista continuă.

Desigur, pune la dispoziţie player multimedia integrat, ce oferă ocazia rulării conţinutului preferat, direct de pe unităţi HDD sau stik-uri de memorie USB, conectate la cele trei intrări USB.

Tuner-ul digital DVB-T/T2/C din dotare înlocuieşte decodorul extern sau mediabox-ului, decodificând semnalul digital şi HD pentru recepţionarea canalelor Tv.

Pune la îndemna patru porturi HDMI, foarte utile la conectarea diferitelor gadget-uri, precum Blu-Ray, tabletă, laptop etc. Mai vine dotat şi cu 3 porturi USB 2.0, cu o intrare Scart, cu minijack căşti de 3.5mm, cu intrare video composite, cu D-Sub, cu intrare component, precum şi cu Wireless integrat şi LAN (port RJ-45).

Concluzie :

În concluzie, Panasonic TX-55CR430E este un Smart Tv 3D curbat, cu rezoluţie 4k/UHD, capabil să asigure o calitate video/audio ireproşabilă, aducând totodată un plus de eleganţă prin design-ul distins pe care îl poartă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design ultra-modern
  • 3D
  • Diagonala 139cm
  • 4k/UHD
  • Gama 2015
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.