Panasonic TX-55CS630E – televizor inteligent cu funcţii 3D, de 138cm

Panasonic TX-55CS630E reprezintă o variantă ideală pentre cei pasionaţi de tehnologie, ce petrec majoritatea timpului în faţă televizorului, fie că vizionează diferite posturi Tv, fie că urmăreşte un conţinut preferat pe de o unitate externă sau fie că se joacă de pe consolă. În toate aceste situaţii asigură o calitate ireproşabilă atât video/audio, cât şi din punct de vedere al funcţionalităţii.

Cu siguranţă este un dispozitiv de luat în seamă, datorită faptului că provine din gama 2015, ce beneficiază de cele mai revoluţionare funcţii şi tehnologii, totul în spatele un design ultra modern. Se laudă cu funcţii 3D, ce aduc un plus de divertisment, permiţând vizionarea conţinutului tridimensional.

Are o putere consumată de doar 91W (0.3W în stand-by), destul de favorabil vis-a-vis de ecranul generos pe care îl deţine. Mulţumită compatibilităţii Vesa, acceptă să fie montat şi pe perete, cu ajutorul unui suport Tv reglabil, care desigur se achiziţionează separat de televizor.

La capitolul cost, avem de-a face cu un model destul de avantajos, fiind disponibil la eMag la preţul de 2.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Este pe cât se poate de plăcut din punct de vedere al design-ului, graţie finisajelor şi elementelor moderne pe care le deţine. Cântăreşte standard fără suport 18kg, măsurând 1242 x 719 x 56(W x H x D ) mm. Suportul are o gretuate de doar 1kg, astfel împreună cu acesta greutatea televizorului cântăreşte 19kg şi măsoară 1242 x 761 x 292(W x H x D ) mm.

Acelaşi televizor inteligent 3D se regăseşte şi în magazinele online evoMag şi Altex.

Imagini cu Panasonic TX-55CS630E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul televizorului este de tip LED, măsoară o diagonală imensă de 139cm şi asigură o rezoluţie Full HD, la 1920 x 1080pixeli. Oferă unghiuri de vizibilitate excelente, atât vertical, cât şi orizontal, un aspect de imagine de 16:9 şi conversie a imaginilor din 2D în 3D. Aşadar, este un ecran de calitate înaltă, ce oferă cele mai calitative imagini, indiferent de conţinut.

Se descurcă foarte bine şi la capitolul sunt, astfel vine dotat cu două ieşiri audio stereo (RMS) încorporate, ce dezvoltă o putere maximă de 20 W. Obţine un sunt clar, puternic şi nedistorsionat, perfect raportat la digonala generoasă a televizorului.

Pune la dispoziţie atât Wireless integrat, cât şi LAN (port RJ-45), precum şi un număr diversificat de porturi, precum: USB 2.0 x 2, HDMI x 3, Scart(RGB), ieşire audio digitală, intrare video composite, minijack căşti şi intrare component.

Se bucură de player multimedia digital, lucru ce permite rularea directă a conţinutului ataşat pe unitate HDD sau stick de memorie USB.

Slot-ul CI+ şi Tuner-ul digital cu format DVB-C/T/T2 înlocuieşte decodorul extern sau mediabox-ul, pentru recepţionarea canalelor Tv în formate HD sau digitale.

Concluzie :

În concluzie, Panasonic TX-55CS630E este un televizor Smart 3D din gama 2015, un device de ultimă generaţie, capabil să ofere o diagonală generoasă, un design ultra modern şi o serie numeroasă de funcţii şi tehnologii.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design distins
  • Diagonala 139cm
  • 3D
  • Din 2015
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.