Panasonic TX-55CR730E – Smart Tv 3D curbat, cu rezoluţie 4k Ultra HD şi cu diagonala de 139cm

Panasonic TX-55CR730E este un ultra Smart Tv din gama 2015, un model de ultimă generaţie extrem de atrăgător ca şi design, dar şi ca performanţă şi funcţionalitate.

Am ales să vorbim astăzi despre un televizor inteligent mai mult decât premium, pentru cei pasionaţi de ultimele tehnologii şi apariţii de acest fel. Gadget-ul de faţă inspiră un aer elegant şi modern, datorită construcţiei sale uşor curbate, cei drept nu prea des întâlnite.

La capitolul cost de achiziţie, de la sine ne gândim că nu vorbim despre un model foarte accesibil, astfel preţul este pe măsura gradului de performanţă, fiind comercializat de către eMag cu preţul 8.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe deplin este construit din materiale autentice, de cea mai bună calitate, conferind o eleganţă excepţională oricărei locuinţe. Construcţia gadget-ului de faţă cântăreşte aproximativ 23Kg, măsurând cu stand 1236 x 772 x 248(W x H x D ) mm şi fără stand 1236 x 727 x 124(W x H x D ) mm.

Acelaşi Smart Tv de ultimă generaţie îl pun în vânzare şi cei de la Altex.

Imagini cu Panasonic TX-55CR730E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum spuneam, se face remarcat printr-un LED generos de tip curbat, cu diagonala de 139 de centimetrii. Se bucură de un display extraordinar de bun, ce reproduce conţinutul la o rezoluţie 4k Pro Ultra High Definition, la 3840 x 2160pixeli. Ca şi mod de imagine, dispune de modul Dynamic, Normal, True Cinema, Custom şi de modul Cinema. Iar ca şi specificaţii video, se laudă cu: Brilliant Contrast, cu BMR 4K 1GHz IFC, cu Local Dimming şi cu 4K Pure Direct.

Se descurcă excepţional şi în privinţa calităţii audio, mulţumită liniei audio stereo de 2 x 10W, optimizată prin tehnologia avansată de sunet VR-Audio True Surround.

În privinţa capitolului conectivitate, se laudă cu o serie diversificată de conectori, precum: trei porturi HDMI, minijack căşti, intrare Scart (RGB), intrare component, intrare video composite, două porturi USB 2.0, port USB 3.0, ieşire audio digitală optică, Slot CI+ şi port LAN RJ-45.

Ar mai fii de spus despre noul gadget că beneficiază de un procesor Quad Core Pro, ce asigură o funcţionalitate ireproşabilă, având ca şi sistem de operare Firefox, cu versiunea Mozilla FireFox GUI.

Ca şi facilităţi, ar fi că se dispune de asistenţă vocală, de funcţia Voice Guidance, de funcţia Multi Window Pat, de Remote TV Panasonic, de Tv Anywhere, de Swipe & Share şi aşa mai departe.

În concluzie, Panasonic TX-55CR730E este un Smart Tv 3D curbat, cu rezoluţie 4K, de ultimă generaţie, ultra performant şi ultra aspectuos, ce garantează cele mai bune conţinuturi video, cât şi audio.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv 3D
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 139cm
  • 4k Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.