Panasonic TX-50CX670E – un televizor cu funcţii şi specificaţii inteligente, de calitate înaltă

Panasonic TX-50CX670E este un Smart Tv din noua generaţie de televizoare a lui 2015, un model cu performanţe înalte şi cu un aspect pe măsura acestora, ce poate reprezenta varianta ideală pentru orice living distins.

Discutăm despre un televizor inteligent, de calitate superioară, capabil să garanteze cele mai bune conţinuturi video, cât şi audio. Noul device are o putere de consum de 84W, fiind dotat cu player multimedia şi cu tuner digital (DVB-T/T2/C).

În privinţa preţului de achiziţionare, nu aş spune că este un Tv foarte accesibil, însă pentru cei ce ştiu să aprecieze calitatea şi performanţa, este un preţ corect. Astfel, se poate achiziţiona din stocul de televizoare al celor de la eMag, cu preţul de 4.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi caracteristici generale, este un gadget atrăgător, din punct de vedere al aspectului, cât şi al specificaţiilor. Împreună cu suportul din dotare, măsoară 1126 x 693 x 202(W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 18.5Kg.

Imagini cu Panasonic TX-50CX670E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul video, vine echipat cu un display generos, de 126 de centimetrii, cu rezoluţie 4K Ultra HD, la 3840 x 2160p. Avem de-a face cu un ecran extraordinar de bun, ce este îmbunătăţit prin câteva specificaţii video, precum: 4K Pure Direct, Local Dimming, Studio Master Colour, Brilliant Contrast şi aşa mai departe.

Din punct de vedere al sunetului, găsim în dotarea acestuia două ieşire stereo (2 x 10W), optimizate prin tehnologiile audio avansate, ca Dolby Digital Plus şi VR-Audio True Surround.

Conectivitatea noului dispozitiv Panasonic, se laudă cu o ieşire audio digital optică, cu o intrare component, cu 3 porturi USB 2.0, cu o intrare Scart (RGB), cu minijack căşti, cu o intrare video, cu Slot CI+, cu 3 porturi HDMI, cu port RJ-45 (Reţea) şi cu Wi-Fi incorporat.

Dacă îţi doreşti o atmosferă ca de cinematograf chiar în livingul locuinţei tale, atunci poţi monta noul device pe un suport Tv de perete reglabil SP44T A+, de 32”-55”.

Acestea fiind spuse, LED Panasonic TX-50CX670E este un Smart Tv de calitate superioară, ce vine foarte bine echipat din toate punctele de vedere, având un design pe măsura specificaţiilor sale.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 126cm
  • 4K Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.