Panasonic TX-50CS630E – un televizor inteligent cu funcţii 3D, ultra modern şi calitativ

Panasonic TX-50CS630E este un Smart Tv 3D al anului 2015, un televizor de calitate înaltă, capabil să asigure o funcţionalitate ireproşabilă, oferind un plus de eleganţă livingului tău.

Discutăm despre un model de generaţie nouă, ce deţine funcţii şi specificaţii avansate, asigurând conversie din 2D în 3D, beneficiind de player multimedia incorporat, de tuner digital DVB-C/T/T2 şi de o putere de consum de numai 75W.

În privinţa preţului, pot spune că laudă cu un raport preţ-performanţă extraordinar de bun, astfel în oferta eMag se regăseşte la preţul excelent de 2.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Se face plăcut prin aspectul sau atrgator, fiind ultra modern şi elegant. Construcţia Tv-ului cântăreşte în jur de 16Kg şi măsoară 1126 x 693 x 202(W x H x D) mm cu stand şi 1126 x 652 x 47(W x H x D ) mm fără stand.

Acelaşi Smart Tv 3D este pus la dispoziţie şi de către magazinul online Altex.

Imagini cu Panasonic TX-50CS630E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al nivelului video, se laudă cu un LED imens, cu diagonala de 126 de centimetrii, ce asigură o rezoluţie Full HD, la 1920 x 1080pix. Este un ecran foarte bun, ce are un unghi de vizibilitate de 176 de grade, un aspect de imagine de 16/9, conversie 2D -> 3D, High Contrast şi Active Backlight Control.

Se descurcă uimitor de bine şi din punct de vedere audio, astfel vine proiectat cu o linie audio stereo, compusă din 2 x 10W, optimizată prin tehnologiile avansată Dolby Digital + şi VR-Audio True Surround.

În privinţa conectorilor, dispune de conexiune Wireless, de port Rj-45 pentru Reţea, de 3 porturi HDMI, de 2 porturi USB 2.0, de Slot CI, de Scart, de minijack căşti, de intrare component, de intrare video composite şi de ieşire audio digitală optică.

Acestea fiind spuse, Panasonic TX-50CS630E este un Smart Tv 3D de calitate superioară, ultra distins, ce garantează cele mai bune calităţi video, cât şi audio, indiferent de conţinutul reprodus.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv 3D
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 126cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.