Panasonic TX-49DS500E – Smart Tv Full HD de 123cm, din gama 2016

De puţin timp, cei de la Panasonic au umplut piaţa televizoarelor cu noi modele smart, foarte plăcute şi bine dotate în privinţa performanţelor, dar şi al diagonalelor. Pentru astăzi, am ales să îţi vorbesc despre un Smart Tv generos din punct de vedere al diagonalei, un televizor mai mult decât ideal unui living spaţios şi modern.

Panasonic TX-49DS500E este un LED din 2016, un televizor cu funcţii şi tehnologii smart, ce reuşeşte să impresioneze la prima vedere prin ecranul generos şi prin design-ul distins de care se bucură. Reprezintă o variantă ideală şi în cazul în care îţi doreşti un ecran mai mare la PC sau consolă, beneficiind totodată de reproducerea unui conţinut de calitate înaltă, asta graţie funcţiei de monitor pe care o are.

În privinţa preţului, pot spune că este un televizor avantajos, cu un raport preţ-calitate favorabil, ţinând cont de diagonala de care dispune. Astfel, device-ul de faţă este disponibil la eMag la preţul de 3.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Ar fi de spus că are o putere de consum de 107W şi că poate fi montat şi pe perete (sistem VESA 400 x 200mm), cu ajutorul unui suport Tv special, care desigur îl poţi achiziţiona separat de televizor.

În ceea ce îl priveşte aspectul, observăm o construcţie premium, de calitate înaltă, cu elemente şi finisaje perfect definite. Este de culoare neagră, astfel se integrează perfect oricărui stil de locuinţă. Suportul de masă este integral din aluminiu, fiind pe cât se poate de elegant şi de modern.
Pe partea tehnică, cântăreşte 15.5kg şi măsoară standard 1106 x 693 x 235(W x H x D)mm cu suport, respectiv 1106 x 644 x 80(W x H x D)mm fără suport.

Imagini cu Panasonic TX-49DS500E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vine cu un display LED de 123 de centimetrii, ce asigură o rezoluţie Full High Definition, la maxim 1920 x 1080pixeli. Avem de-a face cu un ecran generos, de calitate foarte bună, capabil să reproducă imagini clare, naturale şi viu colorate. Oferă unghiuri de vizibilitate excelente, atât din orizontal, cât şi din vertical (176/176 de grade).

Beneficiază de sistemul audio integrat Surround, sistem stereo ce livrează o maximă putere de 20W. Suficient de clar şi de puternic aş spune eu, beneficiind totodată de diferite moduri de sunet presetate.

Deţine o funcţie foarte interesantă, precum My home Screen, ce permite personalizarea fontului de pornire, astfel încât să accesezi mult mai rapid şi uşor aplicaţiile cele mai des utilizate.

Tuner-ul digital (DVB-T, DVB-C şi DVB-T2) şi Slot-ul CI+, asigură compatibilitatea celor mai noi transmisii europene, recepţionând o sumedenie de programe HD şi digitale.

Pe partea de conectivitate, deţine două porturi HDMI, un port USB 2.0, Scart, Minijack căşti (3.5mm), o ieşire audio digitală, o ieşire audio RCA, precum conexiune la internet prin LAN şi Wireless.

Cu ajutorul player-ului multimedia încorporat poţi reda direct de pe HDD extern sau Stick de memorie USB, orice tip de conţinut preferi, indiferent de format.

Concluzie :

În concluzie, Panasonic TX-49DS500E este un Smart Tv de ultimă generaţie, un televizor modern cu o diagonală generoasă şi cu funcţii smart, ce reuşeşte să asigure o calitate video/audio impresionantă, conferind totodată un aer distins locului în care este amplasat.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design elegant
  • Diagonala 123cm
  • Full HD
  • Din 2016
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.