Panasonic TX-49CX740E – Smart Tv 3D de 123cm, cu rezoluţie 4k Ultra HD

În prezentarea de astăzi o să vorbim despre un nou Smart Tv 3D, ideal pentru toţi cei pasionaţi de calitate video superioară. Nu doar calitatea video este remarcabilă la următorul model, ci şi calitatea audio şi design-ul excepţional cu care defilează.

Panasonic TX-49CX740E este un televizor inteligent cu tehnologie 3D din gama 2015, un LED cu o diagonală impresionantă, ce îl face potrivit oricărui spaţiu deschis, precum unui living, unei sufragerii şamd. Nu cucereşte doar cu display-ul generos ce asigură o rezoluţie 4k Ultra HD, ci şi cu aspectul său futurist, ce conferă un aer distins şi elegant, garantând un plus de modernitate locuinţei.

Cu siguranţă, gadget-ul de faţă oferă o experienţă de utilizare superioară, asemănătoare precum celei de cinematograf, atât din punct de vedere video, cât şi audio.

Cât despre preţ, la o astfel de diagonală nu ne-am fi aşteptat la unul foarte accesibil, însă este unul corect, ce îşi justifică fiecare leu în parte. Aşadar, modelul de faţă se poate procura online de la eMag cu preţul de 3.499 de lei (vezi preţ actualizat).

În cazul design-ului, cuvintele nu prea îşi mai au rostul, deoarece aspectul impresionant spune totul. Ar mai fii de spus pe partea tehnică, că vine în mare parte construit din aliuminiu şi restul plastic, că are o greutate de 19kg şi că măsoară standard cu suport 1100 x 677 x 230(W x H x D ) mm şi 1100 x 642 x 46(W x H x D ) mm fără suport. Desigur, se poate monta şi pe un suport Tv de perete, fiind compatibil Vesa.

Acelaşi Smart Tv 3D cu rezoutie 4K se poate procura şi din magazinul online Cel.

Imagini cu Panasonic TX-49CX740E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dotările tehnice sunt la înălţime, garantând astfel o calitate video impresionantă. Display-ul de 123 de centimetrii, cu aspect de imagine 16:9, asigură o rezoluţie Ultra HD/4k, de 3840 x 2160pixeli. Conţinutul reprodus este impecabil, indiferent din ce parte şi unghi priveşti. Panoul este de tip IPS, astfel unghiul de vizibilitate al acestuia, atât orizontal cât şi vertical, este de până la 178/178 de grade. Tehnologia Wide Colour Phosphor asigură o gamă largă de culori naturale, îndeplinind mai mult de 90% din standardele DCI.

Include un sistem audio stereo ce dezvoltă o putere de 20W, beneficiind totodată de tehnologiile avansate VR-Audio True Surround, precum şi de Dolby Digital Plus. Este o putere suficientă după părerea mea, un sunet puternic, clar şi fără distorsiuni, raportat perfect la diagonala televizorului.

Din seria de dotări, nu poate lipsi tuner-ul digital integrat (DVB-T/T2/C/S2), precum nici slotul CI+, ambele fiind extrem de necesare la recepţionarea canalelor Tv în format digital şi HD, fără a mai fii util un alt mediabox sau decodor extern.

Este de subliniat faptul că player-ul multimedia integrat este unul performant, capabil să reproducă mai toate tipurile de fişiere video/audio, direct de pe HDD sau stick de memorie USB.

Pentru o utilizare cât mai confortabilă şi rapidă a funcţiilor Smart, se poate opta la instalarea unei kit format din tastatură şi mouse.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Panasonic TX-49CX740E este un Smart Tv 3D al anului 2015, cu funcţii şi specificaţii superioare, ce asigură o rezoluţie 4k Ultra HD şi un sunet pe măsură, totul ambalat într-un design atrăgător.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design plăcut
  • Gama 2015
  • 3D
  • 4k Ultra HD
  • Raport excelent dintre preţ-calitate
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.