Panasonic Viera TX-42A400E

În ultima vreme, la mare căutare sunt televizoarele cu tehnologie de iluminare LED, deoarece au o durată de viață mai îndelungată și totodată un consum de energie electrică redus.

Așadar, astăzi vom vorbi despre un televizor cu iluminare LED, conceput în 2014. Noul Panasonic Viera TX-42A400E este un televizor foarte elegant și modern, cu specificații bune și cu un consum de energie electrică redus, de aproximatv 50W, aparținând clasei energetice A+.

La data de 12-10-2014, prețul acestui televizor Panasonic Viera TX-42A400E este de aproximativ 1.800lei (vezi preț actualizat), un preț corect aș spune, luând în considerare diagonală imensă a ecranului.

IMAGINI CU Panasonic Viera TX-42A400E :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Rămâi captivat de cele mai bune emisiuni tv sau filme preferate, reproduse la o calitate excelentă, grație ecranului LED, cu diagonala de 106cm, cu o rezoluție de 1920x1080pixeli și un unghi de vizibilitate perfect, de până la 176 de grade. Alte caracteristici superioare care îmbunătățesc calitatea imaginilor redate, ar fi High Contrast și Content Optimiser. Așadar bucură-te de imagini uimitoare, viu colorate și de un contrast puternic.

Sunetul excelent reprodus prin cele două difuzoare integrate de 2x10W, se datorează caracteristicilor avansate de sunet, precum Dolby Digital Plus, DTS 2.0 + Digital Our și V-Audio Surround.  În situația în care îți dorești un sunet mai puternic decât cel oferit, poți opta la un sistem audio home cinema, potrivit locuinței tale.

Chiar dacă nu este un Smart Tv și acest model deține câteva specificații destul de bune, cum ar fi Player-ul multimedia integrat. Acest Media Player îți oferă posibilitatea de a vizualiza pe generosul ecran orice conținut dorești. Foarte simplu conectezi la portul USB al televizorului stik-ul de memorie ori HDD-ul extern ce conține fișierul dorit, și printr-o singură comandă te bucuri de filme, fotografii, clipuri video etc.

Conectează-ți dispozitivul la alte device-uri prin intermediul porturilor de conectare, precum: 2xHDMI, SCART, Slot CI+, ieșire audio digitală, intrare component și USB 2.0.

Montează-ți noul televizor în locuința ta, pe suportul său elegant din dotare. În cazul în care dorești să economisești spațial din încăpere, îți poți îndrepta atenția către un kit de montare pe perete, reglabil.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • V-Audio Surround
  • Dolby Digital Plus
  • DTS 2.0 + Digital Out
  • Unghi de vizibilitate: 176 grade
  • Senzor de lumina ambianta
  • Player multimedia integrat

Contra:

  • Non Smart TV

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.