Panasonic TX-40DS400E – televizor Smart de 100cm, din gama 2016

Panasonic TX-40DS400E este un televizor inteligent din generaţia 2016, un device modern, cu un design impresionant, capabil să asigure o funcţionalitate excelentă şi o calitate ireproşabilă atât video, cât şi audio.

Cu siguranţă este o variantă potrivită spaţiilor largi, precum unui living sau unei sufragerii spaţioase, datorită ecranului generos pe care îl poartă. Pe lângă faptul că este un televizor atractiv, poate intra foarte uşor şi în rolul de monitor la PC sau consolă, graţie funcţiei sale de monitor. Asta în cazul în care îţi doreşti un conţinut mai calitativ şi mai generos.

Se găseşte disponibil în ofertele celor de la eMag, la preţul avantajos de achiziţie de doar 2.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Este foarte plăcut pe partea de design, asta graţie finisajelor mate perfecte şi a ramei slim ce înconjoară ecranul. Vine proiectat cu un stand modern, extrem de stabil, ce are la bază doi suporţi de susţinere. Poate fi montat cu încredere pe acest stand din dotare, ori dacă nu pe perete, pe un suport Tv compatibil VESA 200 x 200mm, achiziţionat separat de televizor.
Din punct de vedere tehnic, televizorul cântăreşte 8.5kg şi măsoară standard fără suport 902 x 522 x 88(W x H x D) cm, pe când cu suport măsoară 902 x 569 x 238(W x H x D) cm.

Acelaşi televizor smart din 2016 este disponibil şi în magazinul online evoMag.

Imagini cu Panasonic TX-40DS400E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Poartă standard un display Full HD de 100cm în diagonală, ce asigură o rezoluţie maximă de 1920 x 1080pixeli. Este un ecran potrivit, nici prea mic, dar nici prea mare, capabil să reproducă un conţinut de calitate foarte bună, cu unghiuri de vizibilitate pe măsură, atât din orizontal, cât şi din vertical. Pune la dispoziţie o listă de moduri presetate, ce pot fi alese în funcţie de conţinutul reprodus.

În ceea ce îl priveşte sunetul, include sistemul audio Surround, capabil să dezvolte o putere maximă de până la 20W. Şi la acest capitol se regăsesc o serie de moduri de sunet presetate, care deasemenea pot fi alese în funcţie de ce conţinut urmăreşti.

Pune la dispoziţie Slot CI+, precum şi Tuner digital cu format DVB-T, DVB-C şi DVB-T2, foarte utile la recepţionarea posturilor Tv digitale şi HD, fără a mai fi nevoie de un alt decodor extern sau mediabox.

Player-ul multimedia integrat oferă posibilitatea reproducerii conţinutului preferat, direct de pe stick de memorie sau unitate HDD, conectate la portul USB al televizorului.

Mai pune la dispoziţie intrare antenă, redare video, conexiune la internet prin LAN şi Wireless, precum şi următoarele porturi de conectivitate: HDMI (2), USB 2.0, RCA, Minijack căşti (3.5mm) şi ieşire audio.

Concluzie :

În concluzie, Panasonic TX-40DS400E este un Smart Tv de ultimă generaţie, foarte accesibil ca şi preţ de achiziţie, ce impresionează printr-un aspect ultra-modern şi elegant.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 100cm
  • Modern
  • Accesibil
  • Gama 2016
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.