Panasonic TX-40CS630E – televizor inteligent cu funcţii 3D, de 100cm

Vedetă review-ului de astăzi este un televizor inteligent din gama 2015, un model recent cu care şi-au făcut apariţia cei de la Panasonic. Reprezintă o variantă accesibilă în ceea ce priveşte preţul de achiziţie, dotat cu numeroase funcţii şi telehnologii smart.

Panasonic TX-40CS630E este device-ul modern despre care vorbeam mai sus, un Smart Tv cu funcţii 3D, foarte plăcut ca design şi extrem de atractiv ca şi performanţe. Impresionează printr-o diagonală generoasă, lucru ce îl face potrivit spaţiilor generoase, precum unei sufragerii sau unui living.

În ciuda generaţiei recente din care face parte şi al caracteristicilor numeroase de care se bucură, preţul de achiziţie este foarte avantajos. Astfel, este disponibil la eMag la preţul de doar 1.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Se evidenţiază printr-un aspect ultra modern, foarte plăcut şi elegant, de culoare gri metalizat. Are o putere consumată de doar 49W, cântăreşte în jur de 12kg şi măsoară standard 904 x 560 x 202(W x H x D ) mm cu suport, respectiv 904 x 518 x 47(W x H x D ) mm fără suport.

Acelaşi Smart Tv cu funcţii 3D este disponibil şi în stocul celor de la ClickShop, Altex, CEL şi evoMag.

Imagini cu Panasonic TX-40CS630E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Bucură-te de o experienţă unică cu funcţiile de conversie 2D ->3D ale televizorului de faţă. Tehnologia tridimensională permite accesul la un nou tip de divertisment, realismul oferit fiind mult peste medie.

Modelul de faţă deţine un display LED de 100cm în diagonală, ce asigură o rezoluţie Full HD, la maxim 1920 x 1080pixeli. Oferă un aspect de imagine de 16:9, unghiuri bune de vizibilitate şi o calitate excepţională a imaginilor reproduse, indiferent de conţinut.
În ceea ce priveşte eficienţa iluminării fundalului, are la bază tehnologia Bright Panel Plus, care se pare că se descurcă de minune la acest capitol.

Din punct de vedere al nivelului audio, beneficiază de un sistem stereo încorporat, capabil să livreze o putere maximă de 20W (RMS). Deţine şi câteva caracteristici avansate de sunet, precum Dolby Digital + şi VR-Audio True Surround.

Smart Tv-ul de faţă se descurcă excelent şi la capitolul conectivtiate, astfel vine proiectat cu trei porturi HDMI, cu două porturi USB 2.0, cu o intrare video composite, cu minijack căşti, cu Scart (RGB), cu intrare component, precum cu LAN şi Wireless.

Printre dotările acestuia dăm şi peste Tuner-ul Digital (DVB-T/T2/C) şi Slot-ul CI+, caracteristici utile la recepţionarea posturilor Tv digitale şi HD, fără a mai fi nevoie de un alt decodor extern sau mediabox.

Cu ajutorul player-ului multimedia integrat te poţi bucura de orice tip de conţinut preferi (video/audio/foto), redat direct de pe unitatea HDD extern sau stick USB de memorie.

Concluzie :

Concluzionând, Panasonic TX-40CS630E este un televizor Smart de generaţie nouă, ultra modern şi performant, capabil să ofere o funcţionalitate ireproşabilă, indiferent de situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design modern
  • Diagonala 100cm
  • 3D
  • Din 2015
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.