Panasonic TX-40CS520E – Smart Tv Full HD, cu o diagonală generoasă de 100cm

Smart Tv Panasonic TX-40CS520E este un LED al anului 2015, performant, aspectuos și destul de accesibil, capabil să garanteze o funcționalitate extraordinară, grație specificațiilor sale.

Vorbim despre un televizor inteligent, ce se evidențiază printr-o diagonală de 100 de centimetrii, prin conexiune la internet prin Wi-Fi și Rețea, printr-o gamă diversificată de aplicații și prin cele mai noi tehnologii.

Un astfel de model smart, se comercializează la prețul de 2.899 de lei (vezi preț actualizat), un cost pe cât se poate de corect, în raport cu specificațiile și tehnologiile de care da dovadă televizorul.

Din punct de vedere al aspectului, se bucură de o construcție modernă și aspectuoasă. Alături de device, găsim și un suport elegant, pe care va sta montat televizorul. Împreună cu acesta, greutatea televizorului este de numai 12.5Kg, iar dimensiunile acestuia sunt de 904 x 556 x 230 (W x H x D) mm.

Regăsim același Smart Tv Panasonic și în stocul de oferte al celor de la Altex.

Imagini cu Panasonic TX-40CS520E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, vine echipat cu un display de 100 de centimetrii, o diagonală generoasă, ce îl face potrivit oricărei încăperi. Avem deaface cu un ecran Full HD, cu o rezoluție de 1920 x 1080pixeli, ce are ca și specificații de baza, unghiul de vizibilitate de 176/176 de grade, aspectul imaginii de 16:9 și caracteristica High Contrast.

Din punct de vedere audio, se laudă cu două difuzoare stereo, cu o putere de 2 x 10W. Este o linie audio excelentă, capabilă să redea un sunet clar și puternic, fiind optimizată prin următoarele caracteristici: Dolby Digital Plus și V-Audio Surround.

Dispune de intrare Scart, de intrare video, de ieșire audio, de intrare component, de intrare USB 2.0, de minijack căști, de Slot CI+ și de două porturi HDMI. În plus, se bucură și de conexiune la internet prin cablu (Rețea) RJ-45 și prin conexiunea Wi-Fi.

Acestea fiind spuse, Panasonic TX-40CS520E este un televizor smart de calitate, performant și accesibil, ideal în orice locuință modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 100cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.