Panasonic TX-40C320E – Smart Tv LED de 102cm în diagonală, cu rezoluţie Full HD

Panasonic TX-40C320E este un Smart TV de generaţie nouă, un model performant şi modern, ce vine la un preţ de achiziţie de invidiat. Şi de această dată japonezii de la Panasonic Corporation au reuşit să impresioneze cu un televizor de calitate, ideal atât pentru un living generos, cât şi pentru un dormitor spaţios.

Se dovedeşte a fi un televizor inteligent excelent, datorită faptului că asigură calităţi video/audio de înaltă definiţie. Totodată aduce un plus de rafinament locului în care este montat. Garantează o funcţionalitate ireproşabilă şi în rolul de monitor, în situaţia în care îţi doreşti un conţinut mai calitativ la consolă sau Pc.

Acest model TX-40C320E este disponibil în ofertele celor de la eMag la preţul de achiziţie de 1.632 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, se remarcă printr-o construcţie ultra modern, de culoare neagră, cu elemente şi finisaje perfecte. Ecranul plat este înconjurat de către o ramă extrem de subţire şi elegantă, ce aduce un plus de rafinament design-ului. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că are o greutae de 10kg şi că măsoară standard 532 x 912 x 51(W x H x D) mm fără stand, respectiv 593 x 912 x 275 (W x H x D) mm cu stand.

Acelaşi Smart Tv de ultima generaţie se regăseşte şi în magazinele online evoMag, ClickShop, CEL şi Flanco.

Imagini cu Panasonic TX-40C320E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul Panasonic include un ecran LED plat de 102cm, respectiv 40inch, în diagonală. Are o rezoluţie foarte bună Full HD la maxim 1920 x 1080pixeli, un contrast dinamic superior (High Contrast), precum şi unghiuri de vizualizare largi din toate părţile (176 / 176 °).
În plus, beneficiază de o rată de aspect a imaginii de 16:9, precum şi de o distanţă de vizionare de 1.5m.

Sunetul este asigurat de către cele două difuzoare audio stereo încorporate, ce livrează o putere maximă de 16W (2x8W). Calitatea audio este îmbunătăţită de tehnologia avansată Dolby Digital Plus, astfel sunetul redat este puternic, clar şi fără distorsiuni semnificative.

Modelul de faţă surprinde în principat cu funcţii şi tehnologii Smart, ce permit navigarea pe internet prin conexiune Wireless, dar şi prin LAN (RJ-45). Mai mult decât atât, pune la dispoziţie majoritatea porturilor de conectivitate utile, precum: 4 x HDMI, 2 x USB 2.0, Scart, ieşire audio digitală optică şi intrare composit AV.

Se laudă cu funcţia de conversie a conţinutului 2D în 3D, precum şi cu Slot CI+ şi Tuner digital (DVB-C, DVB-T, DVB-T2) caracteristici ce vor asigura recepţionarea transmisiilor Tv în format High Definition şi digital, fără a mai fi necesar un alt decodor extern.

Bineînţeles, deţine şi player-multimedia integrat, capabil să reproducă orice tip de conţinut preferat (foto/video/audio), direct de pe stick de memeorie sau HDD.

Concluzie :

În concluzie, Panasonic TX-40C320E este un Smart Tv de calitate foarte bună, un televizor performant şi modern, potrivit perfect spaţiilor generoase, precum unei sufragerii sau unui living.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 102cm
  • Avantajos
  • Ultra modern
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.