Panasonic TX-40C200E – televizor ieftin FUll HD, cu diagonala de 102cm

Astăzi o să îţi vorbesc despre un televizor din categoria entry-level al celor de la Panasonic, un model accesibil, ce poate reprezenta o variantă potrivită unui living spaţios. Nu doar că impresionează prin preţul de achiziţie, ci şi prin aspectul său modern şi elegant, cu finisaje şi detalii bine definite.

Panasonic TX-40C200E provine din gama 2015, un LED generos din punct de vedere al diagonalei, însă puţin decent la capitolul funcţii şi tehnologii. Pe lângă faptul că poate fi utilizat pe post de Tv, poate fi folosit şi ca monitor la calculator sau consolă, în situaţia în care vrei să te bucuri de un conţinut mai generos şi mai de calitate.

Ca şi raport preţ-calitate este un televizor foarte avantajos, ce se poate achiziţiona din magazinul online eMag, fiind disponibil la preţul de doar 1.449 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, remarcăm o construcţie modernă de culoare neagră, lucioasă, foarte modernă şi elegantă. Prezintă trăsături perfect definite, ce îl face capabil să confere locuinţei un aer aparte şi distins.

Acelaşi televizor Panasonic se regăseşte şi în stocul celor de la evoMag şi Altex.

Imagini cu Panasonic TX-40C200E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La acest preţ, oferă un ecran generos cu tehnologie LED, ce măsoară o diagonală de 102cm, cu rezoluţie Full HD, la maxim 1920 x 1080pixeli. Nu deţine extrem de multe specificaţii superioare de imagine, însă asigură o calitate video peste medie, cu unghiuri de vizibilitate bune, cu aspect de imagine de 16:9 şi cu o iluminare bine implementată.

Din punctul meu de vedere nu aş spune că reuşeşte să impresioneze la capitolul audio, astfel fiind dotat cu sistemul audio Nicam Stereo, compus din două difuzoare, ce livrează o putere de doar 12W ambele. Însă, este de apreciat prezenţa tehnologiei avansate Dolby Digital Plus, ce ajută la îmbunătăţirea calităţii sunetului. Calitatea obţinută este una decentă, nu foarte puternică, însă destul de clară şi nedistorsionată. În cazul în care doreşti o performanţă audio superioară, poţi să optezi pentru un sistem audio 5.1, ori pentru un soundbar.

Printre dotările acestuia, dăm şi peste player-ul multimedia integrat. Ar fi de spus că este compatibil cu majoritatea formatelor fişierelor video şi audio, rulând fără probleme orice tip de conţinut, cu sau fără subitrare. De exemplu, poţi redă conţinut direct de pe stick de memorie USB sau de pe unitate Hard Disk extern.

Deţine şi tuner digital cu format DVB-T/C, ce asigură recepţionarea canalelor Tv digitale şi HD, înlocuind perfect decodorul extern sau mediabox-ul.

În privinţa conectivităţii, este dotat cu două porturi HDMI, cu o intrare video composite, cu o intrare component, cu minijack căşti, cu intrare Scart, cu intrare Pc (D-sub cu 15 pini), cu port USB 3.0, cu coaxial şi cu PC Audio In.

Concluzie :

În concluzie, Panasonic TX-40C200E este un televizor accesibil, decent ca şi performanţe, evidenţiat printr-o diagonală generoasă şi printr-un design modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect modern
  • Diagonala 102cm
  • Funcţie monitor
  • Din 2015
Contra:
  • Nu este Smart Tv
  • Sunet slab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.