Panasonic TX-32DS600E – LED Smart din gama 2016, accesibil şi distins

În 2016, producătorul Panasonic ne surprinde extrem de plăcut cu o serie atractivă de televizoare smart, modele concepute după ultimele tehnologii, capabile să satisfacă orice fel de capriciu în acest context. De aceea, pentru astăzi am ales din această serie un televizor modern, cu specificaţii bune şi cu un preţ de achiziţionare favorabil.

Panasonic TX-32DS600E este un Smart Tv ultra modern din gama 2016, ce beneficiază de funcţii avansate şi tehnologii recente, totul împachetat într-un design distins. Reprezintă o variantă potrivită pentru orice locuinţă, fiind ideal şi pe post de monitor, în cazul în care vrei să dispui de o calitate mai superioară şi de un conţinut mai generos.

Pentru un televizor smart din 2016, pot spune că preţul de achiziţie de 1.999 de lei (vezi preţ actualizat) este destul de favorabil pentru toţi cei dintre noi.

Este compatibil Vesa (200 x 200mm), lucru ce permite montarea acestuia pe perete, pe un suport Tv reglabil, care desigur se poate achiziţiona separat de device. Puterea de consum este apropiată de cea a unui bec clasic (60W), respectiv undeva la 67W.

În ceea ce îl priveşte aspectul, remarcăm finisaje şi detalii impresionate, totul pe un fond de culoare neagră. Display-ul de 80cm este înconjurat de către o ramă metalică mată, pe cât se poate de subţire, lucru ce conferă un aer elegant şi modern locuinţei. Pe partea tehnică, ar fi de spus că are o greutate de doar 7kg şi că măsoară 733 x 477 x 148(W x H x D) mm cu suport, respectiv 733 x 436 x 59(W x H x D) mm fără suport.

Acelaşi televizor inteligent din 2016 se regăseşte şi în magazinul online Altex.

Imagini cu Panasonic TX-32DS600E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul televizor deţine un ecran Full HD ce măsoară o diagonală de 80cm (32inch). Are o rezoluţie maximă de 1920 x 1080pixeli, un aspect de imagine de 16:9, unghiuri largi de vizualizare şi posibilitatea alegerii modului de imagine, precum Dinamic, Cinema, Normal, Custom sau True Cinema.

Sonorizarea acestuia este asigurată de către sistemul audio stereo Surround, ce include două difuzoare audio de 2 x 10W. După părerea mea, puterea totală dezvoltată de 20W este suficientă pentru o astfel de diagonală.

Din dotarea acestuia, nu putea să lipsească tuner-ul digital (DVB-T, DVB-C şi DVB-T2) şi Slot-ul CI+, funcţii ce permit recepţionarea canalelor Tv în format HD şi digital, fără a mai fi necesare mediabox-ul sau decodorul extern.

Player-ul multimedia integrat este extrem de util la reproducerea conţinutului preferat, de orice fel, direct de pe stick de memorie USB sau HDD extern, pe televizor.

Pe partea din spate a televizorului, dăm peste două porturi HDMI, peste un port USB 2.0, peste o intrare Scart, peste o ieşire audio digitală optică, peste minijack căşti 3.5mm şi peste o ieşirea audio RCA. Conexiunea la internet se poate realiza atât prin Wireless, cât şi prin LAN (port RJ-45).

Concluzie :

În concluzie, Panasonic TX-32DS600E este un televizor smart de calitate, provenit din gama 2016, capabil să obţină calităţi video şi audio ireproşabile, conferind totodată un aer modern şi elegant locuinţei.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design distins
  • Diagonala 80cm
  • Full HD
  • Din 2016
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.