Panasonic TX-32DS500E – televizor inteligent din 2016, cu performanţe bune şi cu design modern

Ultima modă în materie de televizoare este reprezentată de modele Smart, device-uri ce permit navigarea aproape infinită pe internet, într-un mod rapid şi confortabil. De aceea, am ales să vorbim astăzi despre un Smart Tv de ultimă generaţie, cu un preţ de achiziţie de invidiat.

Panasonic TX-32DS500E este un Smart Tv de generaţie nouă, respectiv din gama 2016, un televizor modern, dotat cu funcţii şi tehnologii inteligente ce îl fac capabil să asigure o funcţionalitate excelentă, indiferent de sarcina de lucru.

Avem de-a face cu un LED cu funcţie de monitor, pentru cei ce doresc un conţinut mai generos şi mai de calitate de la PC sau consolă. Poate fi montat atât pe suportul din dotare, cât şi pe un suport Tv de perete, graţie compatibilităţii sale Vesa de 200x200mm. Desigur, suportul Tv de perete se procură separat de televizor. Puterea de consum a televizorului este echivalentă cu cea a unui bec clasic, respectiv de 62W.

Chiar dacă vorbim despre un televizor inteligent de ultima generaţie, costul de achiziţie este destul de avantajos, astfel televizorul de faţă este disponibil la doar 1.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Reprezintă o variantă perfectă dormitoarelor sau sufrageriilor mai puţin spaţioase, datorită diagonalei decente şi a trăsăturilor reduse. Este capail să confere un aer modern şi elegant, mulţumită finisajelor şi elementelor moderne de care se bucură. Cântăreşte în jur de 6.5kg şi măsoară standard 734 x 437 x 69(W x H x D ) mm, iar cu suport 734 x 474 x 148(W x H x D ) mm.

Acelaşi televizor Smart din 2016 este disponibil şi în magazinul Altex.

Imagini cu Panasonic TX-32DS500E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Display-ul LED măsoară o diagonală modestă de 80cm, respectiv 32inch. Are o rezoluţie maximă de 1366 x 768pixeli, la un format HD. Această rezoluţie decentă aduce un minus televizorului, datorită faptului că nu este Full HD. Aspectul imaginii este de 16:9, unghiurile de vizualizare sunt destul de bune, iar ca şi moduri de imagine, dispune de modul Dynamic, Custom, Normal, True Cinema şi Cinema.

Capitolul audio este asigurat de către sistemul integrat Surround, ce livrează o putere maximă de 20W. Este o putere mai mult decât suficientă aş spune eu, totodată beneficiind şi de diverse moduri de sunet ce pot fi presetate.

Pentru conectarea rapidă la internet, pune la îndemână conexiunea prin Wireless, cât şi cea prin LAN. Cât despre porturi, dispune de HDMI, două la număr, de USB 2.0, de Scart (RGB), de RCA, de ieşire audio digitală şi de minijack căşti (3.5mm).

Vine dotat cu player multimedia încorporat, funcţie ce asigură reproducerea directă a conţinutului foto/video/audio de pe unităţile HDD sau stick-uri de memorie USB.

Nu putea lispi din dotarea acestuia nici Slot-ul CI+, precum nici Tuner-ul digital cu format DVB-T/DVB-C/DVB-T2. Acestea permit recepţionarea canalelor Tv HD şi digitale, fără a mai fi nevoie de un alt decodor sau mediabox.

Concluzie :

În concluzie, Panasonic TX-32DS500E este un Smart Tv accesibil, plăcut ca şi design, capabil să obţină calităţi video, cât şi audio excelente, indiferent de conţinutul ales.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect plăcut
  • Diagonala 80cm
  • Funcţie monitor
  • Din 2016
Contra:
  • Nu este Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.