Panasonic TX-32CS600E – televizor smart accesibil și atrăgător cu diagonala de 80cm

Cei de la Panasonic ne surprind plăcut cu o serie nouă de televizoare smart, echipate cu cele mai recente tehnologii și cu cele mai reușite design-uri.

Panasonic TX-32CS600E este un Smart Tv atrăgător, prin design cât și prin performanțe, un LED accesibil ce provine din gama de televizoare a anului 2015.

Îl găsim în stocul celor de la eMag la prețul de achiziție de numai 1.799lei (vezi preț actualizat), un cost accesibil și avantajos.

Aveam deaface cu un LED de 80 de centimetrii, ce dispune de Wi-Fi integrat, de o linie audio stereo excelentă și de o gamă variată de conectori.

Se remarcă printr-o construcție modernă, realizată din finisaje și elemente elegante. Televizorului i se alătură un suport de sprijin aspectuos, cântărind împreună numai 7Kg, măsurând 733 x 477 x 148 mm.

Imagini cu Panasonic TX-32CS600E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cum am mai spus, se bucură de un ecran de 80cm, ce are un aspect de 16:9 și un unghi de vizualizare de 176/176 grade. Este un display excelent, capabil să reproducă conținuturi Full HD, la o rezoluție de 1920 x 1080p, optimizate prin caracteristica superioară de imagine High Contrast.

Din punct de vedere audio, se descurcă excepțional, fiind echipat cu o linie audio formată din două difuzoare de 2 x 10W, îmbunătățită prin caracteristicile superioare de sunet V-Audio Surround și Dolby Digital Plus.

Prezintă conexiune la internet prin Wireless și Rețea, plus o serie de conectori, precum USB 2.0, ieșire audio, intrare video, Slot CI+, intrare component, Scart, minijack căști și HDMI x 2.

În cazul în care vrei să renunți la suportul din dotare, ai posibilitatea de monta device-ul pe un Suport Tv de perete A+ SP22T, reglabil, de 23″-42″.

Acestea fiind spuse, Panasonic TX-32CS600E este un Smart Tv accesibil și atrăgător, asigurând un nivel bun de performanțe.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 80cm
  • Wi-Fi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.