Panasonic TX-32CS510E – un televizor inteligent accesibil şi distins, din gama 2015

Panasonic TX-32CS510E este un LED cu funcţii smart, ce oferă posibilitatea navigării pe internet, graţie browser-ului încorporat. Totodată, pune la dispoziţie ocazia de a viziona filmele sau emisiunile preferate, puse la îndemână de către serviciile de streaming online.

Vorbim despre un televizor inteligent din seria 2015, ce asigură o experienţă de utilizare extrem de plăcută şi fluidă, fapt ce denotă că japonezii chiar şi-au dat interesul la realizarea optimizării soft-ului cu care vine echipat. Este foarte avantajos şi din prisma puterii de consum, astfel consumul energetic este de doar 41W, ceva mai puţin decât consumul unui bec clasic (60W).

Este un televizor foarte avantajos din punct de vedere al preţului de achiziţie, astfel este comercializat de către magazinul online eMag, cu preţul de oferta de 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa caracteristicilor tehnice, ar fi de spus că are o greutate de 6.5kg şi că măsoară standard cu suport 734 x 474 x 148(W x H x D ) mm, iar fără suport 734 x 437 x 69(W x H x D ) mm. Ca şi design, este un model elegant şi modern, ce conferă o eleganţă excepţională, prin trăsăturile şi finisajele perfect definite pe care le are.

Acelaşi televizor smart îl întâlnim şi în oferta celor de la Cel, Altex şi evoMag.

Imagini cu Panasonic TX-32CS510E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul imagine, dăm peste un ecran de 80cm, cu format High Definition, la o rezoluţie maximă de 1366 x 768p. Dispune de nelipsita tehnologie a celor de la Panasonic, respectiv de Adaptive Backlight Dimming, ce are rolul de a îmbunătăţii conţinutul cu nuanţe de negru intens, pentru o calitate video cât mai superioară. Obţine acest lucru prin analizarea constantă a imaginilor, adaptând iluminarea de fundal, în funcţie de conţinutul afişaj pe ecran. Ar mai fi de specificat că deţine un unghi de vizibilitate de 176 / 176 grade, un unghi larg, cu o vizualizare ok.

În privinţa nivelului audio, vine dotat cu două difuzoare audio cu puterea de 20W. Asigură un sunet clar şi destul de puternic, fără a mai fie necesar un alt sistem audio conectat.

Conectivitatea este reprezentată de către o serie de porturi şi conexiuni de bază, pe care cei de la Panasonic le-au considerat a fi esenţiale acestei generaţii. Aşadar, deţine două porturi HDMI, un port USB 2.0, intrări composite şi component, Scart (RGB), minijack căşti de 3.5mm, Slot CI+ şi ieşire audio digitală. Fiind un dispozitiv smart, aşa cum se cuvine, dispune de port RJ-45 pentru LAN şi de Wi-Fi integrat.

Pentru televiziunea digitală pune la dispoziţie tuner-ul digital DVB-T, DVB-T2 şi DVB-C, nemaifiind necesar un alt decoder extern.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Panasonic TX-32CS510E este un Smart Tv modern din gama 2015, un televizor accesibil, ce garantează o funcţionalitate rapidă şi corectă, oferind calităţi video şi audio foarte bune.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect plăcut
  • Smart Tv
  • Gama 2015
  • Raport preţ-calitate avantajos
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.