Panasonic NA-107CVC5WGN – este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, din clasa energetică A++

Panasonic NA-107CVC5WGN este o maşină de spălat rufe din clasa A++, un produs electrocasnic performant, ce poate fii ideal în orice locuinţă, indiferent de numărul de membrii ai familiei.

Discutăm despre un model cu încărcare frontală, ce dispune de afişare LCD, de o viteză de cetrifugare de 1000 de rotaţii pe minut şi de o capacitate de încărcare de 7Kg.

Ca şi preţ vorbind, este un model convenabil în raport cu specificaţiile acestuia, astfel este comercializat de către magazinul eMag cu preţul de 1.385 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre partea tehnică, ar fii de spus că are un exterior de culoare albă, cântăreşte în jur de 72Kg şi măsoară 84.5 x 54.2 x 59.7(IxLxA) cm. Tamburul din dotare are un volum de 50l, iar hubloul are un diametru de 33cm şi o deschidere de până la 140grade.

Imagini cu Panasonic NA-107CVC5WGN :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consumului de resurse, consumul anual de apă în program standard este de numai 10.346l. La fel de bine se descurcă şi din punct de vedere energetic, astfel cosumul de curent electric în program standard este de doar 1.05kWh, asta mulţumită clasei de eficienţă energetică A++.

Din punct de vedere al programelor de spălare, beneficiază de o serie diversificată, astfel dispune de: program sport, program lână, program bumbac, program prespălare, program uşor de călcat, program colorate, program rapid 15 minute şi aşa mai departe.

Iar ca şi funcţii şi sisteme, se bucură de sistemul de siguranţă împotriva copiilor, de sistemul de detectare al spumei şi de selectorul de centrifugare.

Acestea fiind spuse, Panasonic NA-107CVC5WGN este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală economică şi avantajoasă, ideală în orice locuinţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A++
  • Capacitate de incarcare 7Kg
  • 1000rpm
  • LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.