Osaka OHW09IG5 – sistem de AC cu Inverter de 9.000BTU, din clasa A++

Osaka OHW09IG5 este un aparat de aer condiţionat ideal în zilele călduroase de vară, datorită faptului că este capabil să asigure şi să menţină un mediu ambiental favorabil, indiferent de climatul de afară. Este o variantă potrivită unei garsoniere sau unui apartament decent în privinţa spaţiului, asta vis-a-vis de capacitatea de răcire/încălzire pe care o are.

Este un model de 9.000 BTU atât la răcire, cât şi la încălzire, echipat cu compresor inverter, cu patru trepte de ventilare, cu filtru calitativ anti-praf, cu afişaj digital modern şi cu kit de instalare inclus. Controlul aparatului se face foarte uşor din telecomandă, din orice colţ al încăperii.

Modelul de faţă cu siguranţă reprezintă o alegere potrivită celor ce caută o variantă low cost, asta datorită preţului accesibil de achiziţie de doar 1.429 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, după cum observăm ambele unităţi sunt de culoare albă, lucru ce le face foarte uşor de integrat în orice situaţie. Unitatea interioară cântăreşte în jur de 9kg şi măsoară standard 790 x 275 x 200mm, pe când cea exterioară are o greutate de 27kg, măsurând standard 776 x 540 x 320mm.

Acelaşi aparat de AC cu Inverter este disponibil de curând şi în magazinul online CEL.

Imagini cu Osaka OHW09IG5 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La interiorul unităţii exterioare întâlnim un compresor stabil de tip Inverter, ce aduce beneficii semnificative atât din punct de vedere energetic, cât şi din punct de vedere al modului de utilizare. Aşadar, eficienţia energetică este cu până la 30-40% mai înaltă, asta în comparaţie cu modelele convenţionale, oferind totodata un mod silenţios de utilizare, indiferent de funcţia setată. Nivelul maxim de zgomot atins de unitatea interioară ajunge la 40db, iar cel de unitatea exterioară la 60db.

Din punct de vedere al consumului energetic, modelul de faţă este încadrat de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A++. Astfel, puterea consumată la răcire este de 1300W, iar la încălzire de 1400W.

La capitolul funcţii, vine dotat cu funcţia de încălzire, cu funcţia de ventilare, cu funcţia auto restart, cu timer, cu funcţia auto, cu funcţia de dezgheţare automată, cu modul Sleep/Night şi cu funcţia de dezumidificare.

Funcţia de dezumidificare este pe cât se poate de utilă atunci când mediul este umed, indiferent de vremea de afară şi de anotimp. În modul de dezumidificare se vor colecta în jur de 19.2l/24h.

Modul Sleep/Night asigură un mediu ambiental favorabil pe tot parcursul nopţii, într-un mod pe cât se poate de eficient, din punct de vedere al consumului de curent electric.

Sistemul de filtrare Anti-praf garantează colectarea eficientă a particulelor minuscule de praf, oferind astfel un aer curat şi senatos.

Ca şi detalii suplimentare, ar fi de spus că utilizează agent de răcire R410a, fluxul de aer este de 480/370/320/210 m3/h, diferenţa maximă pe înălţime este de 10 metrii, traseul frigorific (min-max) este de 15 metrii, iar diametrul tubului (lichid/gaz) este de 6/9.52.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Osaka OHW09IG5 este un sistem de AC cu Inverter de ultimă generaţie, accesibil şi modern, capabil să ofere şi să menţină un mediu ambiental plăcut şi sănătos.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • Inverter
  • 9.000 BTU
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.