Osaka Inverter OHW12S4 – aparat de aer condiționat cu 12.000 BTU ideal în orice locuință

Se pare că vremea caniculară de afară ne-a invadat până și locuințele, așadar în situația aceasta, nu ne rămâne de făcut decât să ne achiziționăm un aparat de aer condiționat. Însă, dacă dorim un produs economic și eficace, pe care să nu ne cheltuim toate economiile, atunci noul produs de la Osaka va fi ideal.

Osaka Inverter OHW12S4 este un aparat de aer condiționat de generație nouă, ce dispune de Inverter, de o capacitate de răcire de 12.000 BTU și de nenumărate funcții eficiente. Se bucură de filtru Anti-Praf și Anti-Bacterian, aparținând clasei de eficiență energetică A++.

În stocul magazinului eMag, un astfel de produs electrocasnic îl regăsim la prețul de doar 1.599lei (vezi preț actualizat) un preț convenabil, ba chiar competitiv, ținând seamă că include și kit-ul de montaj al aparatului.

Prezintă o construcție clasică, slim, alcătuită din două unități. Amândouă părțile sunt de culoare albă, astfel unitatea exterioară măsoară doar 842 x 596 x 320, iar unitatea interioară măsoară numai 790 x 265 x 174, cântărind doar 8.5Kg.

Imagini Osaka Inverter OHW12S4 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Funcțiile aparatului asigură și menține temperatura dorită, indiferent de vremea de afară. Funcțiile acestui aparat de AC sunt: funcția de purificare, funcția de dezumidificare, funcția de ventilare, funcția de încălzire, funcția sleep/night, funcția auto-restart, funcția auto, funcția auto-diagnoză și funcția de răcire.

Ca și specificații tehnice, dispune de un compresor ce aparține brand-ului Gree, de agent de răcire R-410A, de modul Turbo și de un nivel redus de zgomot. Așadar, unitatea exterioară va produce doar 63 de decibeli, iar unitatea interioară va produce numai 28 de decibeli.

Acestea fiind spuse, scapă de căldură toridă a verii, într-un mod pe cât se poate de elegant, economic și de eficient, cu noul aparat de aer condiționat Osaka Inverter OHW12S4.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Clasa A++
  • Filtru Anti-Praf și Anti-Bacterian
  • Inverter
  • Kit de instalare inclus
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.