Orion T 24D/LED/SMART – televizor smart din gama 2015, cu un raport preţ-calitate favorabil

Orion T 24D/LED/SMART este un televizor inteligent, foarte accesibil la capitolul preţ, un model ceva mai puţin generos în privinţa dimensiunilor ecranului, însă capabil să ofere o caliate destul de bună atât video, cât şi audio.

Este un model lansat în anul 2015, ce a reuşit să atragă atenţia cumpărătorilor destul de rapid, aducând un număr semnificativ de vânzări, graţie raportului favorabil dintre calitate şi performanţă.

Clar se enumeră printre cele mai accesibile Smart Tv-uri de pe piaţă, datorită preţului de achiziţie de numai 799 de lei (vezi preţ actualizat), în cazul în care vorbim despre un televizor cu funcţii şi specificaţii inteligente, oferind acces la internet.

Se evidenţiază printr-o construcţie de calitate, atractivă şi modernă, pe un fond de culoare neagră. Este construit dintr-un plastic calitativ, perfect finisat, oferind un aspect plăcut şi distins. Rama ce înconjoară display-ul este pe cât se poate de elegantă, fiind îngustă şi asimetrică, datorită faptului că este o idee mai lată în partea de jos. Ca şi date tehnice, ar fi de specificat ca, cântăreşte aproximativ 5kg şi ca măsoară standard 563 x 380 x 135(W x H x D) mm, cu stand.

Acelaşi Smart Tv atractiv îl regăsim şi în magazinele online evoMag şi Cel.

Imagini cu Orion T 24D/LED/SMART :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Chiar dacă nu este un model Full HD, datorită foramtului de 16:9 şi a rezoluţiei de 1366 x 768p, se încadrează perfect la rezoluţia High Definition, oferind un conţinut video de bună calitate. Cei drept, diagonala ecranului este de numai 61cm (24″), nu foarte generoasă, având ca şi specificaţii timpul de răspuns de 5ms pentru imagini clare, unghiul larg de vizibilitate şi luminozitatea de 300cd/mp.

Datorită faptului că este un televizor Smart, vei avea posibilitatea de a accesa fără probleme diverse aplicaţii, precum Facebook, Skipe, Twitter, YouTube, Accuweather (Vremea) şi aşa mai departe.

O funcţie foarte utilă de care dispune, ar fi player-ul multimedia, ideal pentru pasionaţii de filme. Cu acesta funcţie poţi redă orice conţinut video şi audio de pe orice memorie externă, precum de pe un HDD sau stick.

Tuner-ul digital cu format DVB-T şi DVB-C este prezent pentru a recepta canalele Tv în format HD sau digital, fără a mai fi nevoie de un mediaplayer sau decodor extern.

Conxiunea la internet este posibilă prin cablu Rj-45 la Reţea sau prin Wi-Fi Ready. Pe lângă acestea mai deţine ca şi porturi de conectivitate, două porturi HDMI (pentru consolă de excemplu), două porturi USB 2.0 (pentru stick de memorie sau HDD), de o intrare Scart, de Slot CI+ şi de intrare PC.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Orion T 24D/LED/SMART este un Smart Tv accesibil ca preţ, modern şi elegant ca aspect, destinat perfect oricăror dormitoare sau bucatatii.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect plăcut
  • Smart Tv
  • Gama 2015
  • Raport preţ-calitate excelent
Contra:
  • Sunet slab calitativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.