Orion OT3215/S – un Smart Tv de buget, atractiv şi modern

Orion OT3215/S este reprezintă una dintre cele mai ieftine variantele de televizoare smart ale momentului, remarcată printr-un aspect ultra modern.

Avem de-a face cu un Smart Tv decent, ce se bucură de player multimedia incorporat şi de tuner digital DVB-T şi DVB-C.

Aşa cum am spus, este un device extrem de accesibil şi de avantajos totodată, ce se poate procura cu numai 999 de lei (vezi preţ actualizat) din stocul celor de la eMag.

Se bucură de un aspect ultra distins, cu elemente şi finisaje perfect definite, având exteriorul pe un fod negru, lucios.

Imagini cu Orion OT3215/S :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dispune de un LED de 81 de centimetrii, cu rezoluţie de 1366 x 768pix, la un format High Definition. Beneficiază ca şi caracteristici de o luminozitate de 350 cd/mp2, de un aspect de imagine de 16:9, de un timp de răspuns de 5ms, de un unghi larg de vizibilitate şamd.

Cât despre ramura conectivităţii, ar fi de specificat următoarele porturi şi conexiuni: două porturi HDMI, un port Scart, două intrări USB 2.0, o intrare PC, LAN şi Wireless Ready.

Din punct de vedere audio, beneficiază de o linie audio stereo destul de puternică, ce asigură un sunet perfect, clar şi fără distorsiuni.

Concluzie :

În concluzie, televizorul Orion OT3215/S este un model Smart, ce se bucură de funcţii şi tehnologii avansate, înglobate într-o construcţie ultra elegantă şi modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 81cm
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.