Orion OCCM-4616 – aparat de cafea modern, cu rol de espressor şi de cafetieră

Orion OCCM-4616 este un aparat de cafea de generaţie nouă, cu multiple funcţii interesante. Poate fi utilizat atât pe post de espressor, cât şi pe post de cafetieră, în ambele situaţii oferind aceleaşi rezultate execelente. Se integrează perfect în orice stil şi circumstanţă, fie acasă, fie la serviciu.

Avem de-a face cu o variantă manuală de 1800W putere, cu o presiune de 3.5 bari. Are o capacitate pentru 4 ceşti, capacitatea rezervorului de apă fiind de 1.25l.

Acest model OCCM-4616 este disponibil online deja în magazinul de specialitate eMag, la costul de achiziţie de numai 269 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, deţine o construcţie ultra-modernă de culoare neagră, cu finisaje şi elemente argintii. Aspectul elegant şi compact îi permite să se integreze fără probleme în orice stil, fără a ocupa foarte mult din spaţiu.

Imagini cu Orion OCCM-4616:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Puterea generoasă a acestui espresso/cafetieră Orion îi permite să facă faţă fără probleme oricărei cerinţe, fiecare funcţie (espressor/cafetieră) având sistem propriu integrat, precum şi recipient individual (căni termorezistente).

Este prevăzut cu plită de menţinere a căldurii, cu funcţie de spumare pentru cappuccino, cu funcţia reglabilă a aburului, cu sistem de fierbere a apei pentru ceai şi cu funcţia de selectare manuală a tăriei cafelei.

Ar fi de reţinut faptul că aparatul de faţă poate fi alimentat doar cu cafea măcinată. Este capabil să prepare cele mai savuroase şi aromate cafele, espresso, cappuccino, cât şi ceaiuri.

Dat fiind faptul că îmbină perfect funcţia automată cu cea manuală, rezultă un plus de uşurinţă şi manevrabilitate la utilizare.

Opinii pro și contra:

În concluzie, Orion OCCM-4616 reprezintă un aparat de cafea atractiv, atât din punct de vedere al design-ului modern şi compact, cât şi din punct de vedere al funcţiilor sale multiple.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1800W putere
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.