Oral-B powered by Braun D 16 – periuţă de dinţi electrică, cu 8800 oscilaţii/minut şi cu 20.000 pulsaţii/minut

Oral-B powered by Braun D 16 este o periuţă de dinţi electrică, recomandată adulţilor de către cei mai buni medici dentişti din lumea întreagă.

Vorbim despre un produs de îngrijire personală, de tip electric, dotat cu acumulator, ce se laudă cu 8800 de oscilaţii pe minut, cu 20.000 pulsaţii pe minut, cu un program de periaj pentru curăţare, având un singur capăt inclus.

Cât despre preţ, o regăsim în oferta eMag la numai 135 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ accesibil şi avantajos, pentru toţi cei care îşi doresc un zâmbet perfect.

Are o construcţie ergonomică, fiind de culoare albă în combinaţie cu albastru, garantând o curăţare rapidă, eficientă şi confortabilă întotdeauna.

Aceeaşi periuţă de dinţi electrică o regăsim şi în magazinele online Flanco, Elefant şi Altex.

Imagini cu Oral-B powered by Braun D 16 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un aparat super eficient, extrem de atent cu dinţii şi gingiile, ce sparge delicat placa bacteriană, înlăturând-o în acelaşi timp. Este concepută astfel încât să înconjoare fiecare dinte în parte pentru o curăţare persistentă 3D, cu ajutorul capătului Oral-B Precision Clean.

Pe lângă periuţa în sine, pachetul include şi o baterie reîncărcabilă, un dispozitiv de reîncărcare şi un cap de reîncărcare periuţă Precision Clean.

Durata de încărcare a acumulatorului este de până la 17h, pe când perioada de curăţare recomandată de medicii dentişti este de numai 2 minute/pe ciclu.

În ceea ce priveşte igienizarea periuţei, după fiecare utilizare se clăteşte sub jet de apă capătul periuţei, cu mânerul pornit, după care se vor curăţa separat menerul şi periuţa.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Oral-B powered by Braun D 16 este o periuţă de dinţi electrică, extrem de eficientă şi de accesibilă, recomandată tuturor adulţilor, de către ce mai mari medici dentişti ai lumii.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Periuta de dinti electrica
  • 7600 de oscilatii
  • Pentru adulti
  • 1 program de periaj
  • Cu acumulator
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.