BaByliss Curl Secret C1101E – ondulator 100% automat, cu înveliş ceramic

BaByliss Curl Secret C1101E se află printre singurele ondulătoare automate de pe piaţă, capabile să îmbunătăţească ondularea părului. Vorbim despre un produs de înfrumuseţare accesibil, 100% automat, ce beneficiază de un strat protector din ceramică.

Deţine selector pentru temperatură, ideal pentru toate tipurile de par, temperatura maximă ajungând la 230°C. Se laudă cu motor digital, cu funcţia inteligentă de oprire automată, cu 3 setări de timp şi cu două trepte de temperatură.

În privinţa preţului, pot spune că este un produs foarte avantajos, ce îţi permite să te coafezi chiar de acasă, de fiecare dată când ai ocazia, fără a mai pierde bani şi timp la saloanele de coafor. Este disponibil în oferta eMag la preţul de 390 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ accesibil, ce se amorsează folosindu-l doar de 3-4 ori.

Din punct de vedere al design-ului, prezintă un aspect inedit, de culoare albă. Garantează o utilizare rapidă şi comodă, obţinând foarte rapid coafura dorită. Lungimea cablului de alimentare este de 2.5 metrii, alimentarea aparatului făcându-se la 220V, respectiv 50Hz.

Acelaşi aparat eficient de înfrumuseţare se poate achiziţiona şi de la evoMag, CEL sau ClickShop.

Imagini cu BaByliss Curl Secret C1101E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La baza sistemului 100% autoamt de ondulare stă tehnologia Auto-Curl. Este o funcţie avansată ce transformă şuviţele de par în cele mai perfecte bucle, garantând o ondulare uşoară şi rapidă. În timpul acţiunii, părul nu se află sub nici o tensiune, fiind necesare doar câteva secunde pentru a obţine coafură ideală.

Aşa cum am spus, deţine selector pentru temperatură pentru diferitele tipuri de par. Pune la dispoziţie două setări de temperatură, aceastea fiind cuprinse între 210°C şi 230°C.

Pentru crearea perfectă a buclelor, ondulatorul vine dotat cu 3 setări de timp, respectiv 8 secunde, 10 secunde şi 12 secunde.

Stratul ceramic de care beneficiază, reprezintă un element profesional, ce duce la rezultate de durată, obţinute într-un mod pe cât se poate de rapid şi de uşor.

O altă funcţie foarte interesantă pe care o are acest ondulator, ar fi şi tehnologia Ionică. Aceasta ajută la îmbunătăţirea structurii părului, oferindu-i acestuia catifelare şi strălucire.

Concluzie :

În concluzie, BaByliss Curl Secret C1101E este un ondulator automat, foarte eficient şi performant, capabil să obţină coafura perfectă şi de durată, într-un mod foarte confortabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Înveliş din ceramică
  • Motor digital
  • 210°C – 230°C
  • Proces 100% automat
Contra:
  • Se poate folosi doar pe părul uscat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.