Omnia O1MVI-09WFR – sistem accesibil de AC cu 9.000 BTU/h, din clasa A++

Omnia O1MVI-09WFR este o soluţie de climatizare recent apărută pe piaţa electrocasnicelor, o variantă foarte accesibilă şi eficientă, ce se dovedeşte a fi ideală spaţiilor de dimensiuni decente.

Vine standard cu o capacitate de răcire de 9.000 BTU/h şi de încălzire de 10.000 BTU/h, caracteristici ce îl recomandă în special încăperilor cu dimensiuni de până la maxim 25mp, fiind capabil să garanteze un mediu ambiental după bunul plac, chiar şi în zilele mai răcoroase.

Aparţine clasei A++, beneficiază de 12 trepte de ventilare, de tehnologia Inverter, de filtru Ionizator, HEPA şi Treiple Action, de control din telecomandă, precum şi de afişare LED.

Acest model O1MVI-09WFR este deja disponibil online, în magazinul de specialitate eMag, la doar 1.775 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel de aspect, poartă o construcţie clasică de culoare albă, capabilă să se integreze fără probleme în stilul oricărei locuinţe. Tehnic vorbind, unitatea interioară cântăreşte 6.3kg şi măsoară 715 x 188 x 250 mm, iar cea exterioară 25.2kg şi 770 x 555 x 300 mm.

Imagini cu Omnia O1MVI-09WFR :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Datorită tehnologiei inteligente Inverter, aparatul reuşeşte să obţină cele mai bune performanţe în climatizare, cu cel mai avantajos consum energetic.

Mai mult decât atât, garantează şi o funcţionare silenţioasă, unitatea interioară înregistrând un zgomot de 25/31/38W, iar cea exterioară de maxim 53W.

Sistemul de faţă se încadrează în clasa de eficienţă energetică A++, atât la răcire, cât şi la încălzire. În privinţa consumului enegetic, în modul de încălzire înregistrează în jur de 887W, iar în modul de răcire în jur de 879W.

Ca şi eficienţă energetică privind coeficientul de randament sezonier, la răcire SEER este de 5.1, iar la încălzire SCOP este de 4.

În ciuda preţului avantajos de achiziţie, beneficiază de o sumedenie de funcţii, precum: Ventilare, Timer, Dezgheţare Automată, Tehnologie Wi-Fi, Încălzire, Sleep/Night Mode, Dezumidificare, Auto Restart şi Auto.

Tehnologia Wi-Fi este o funcţie inteligentă de control, ce permite aparatului să fie acţionat de pe diverse device-uri, precum tabletă sau smartphone. Este necesar doar un device cu sistem de operare iOS/Android şi instalarea unei aplicaţii dedicate acestui lucru.

Auto Restart şi Timer-ul oferă posibilitatea aparatului de a îşi relua modul de funcţionare anterior în cazul întreruperilor de curent accidentale, totodată să acţioneze pe diferite moduri de timp presetate.

Sleep/Night Mode este o funcţie interesantă, capabilă să asigure un somn liniştit pe toată perioada nopţii, păstrând un mediu ambiant confortabil.

Dezumdificarea colectează şi elimină extrem de bine umiditatea din aer, oferind astfel un mediu ambiant plăcut, prevenind în acelaşi timp apariţia mucegaiului.

Concluzie :

În concluzie, Omnia O1MVI-09WFR este o variantă avantajoasă de climatizare, capabilă să obţină rezultate excelente, cu un consum energetic apreciabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU/h
  • LED
  • Performant
  • Clasa A++
  • Filtru Ionizator, HEPA, Triple Action
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.