Nordstar CS-51V3A-PB137AE2B – soluţie de climatizare performantă şi eficientă, cu capacitatea de 18.000 BTU/h

Nordstar CS-51V3A-PB137AE2B reprezintă o alegere eficientă şi economică, atunci când vine vorba despre o soluţie de climatizare performantă, cu o capacitate de modificare a temperaturii generoasă.

Are o capacitate de răcire/încălzire de până la 18.000 BTU/h, variind între clasa A+ la încălzire şi clasa A++ la răcire.

Este recomandat în mod special încăperilor mari, precum locuinţelor cu dimensiuni cuprinse între 40-50mp sau birourilor de până la 34-40mp.

Include compresor Inverter de tip rotativ, control din telecomandă, precum şi kit de instalare, un lucru apreciabil, ce te scuteşte de un cost în plus.

Acest model CS-51V3A-PB137AE2B este deja disponibil în gama de produse eMag, la doar 2.830 de lei (vezi preţ actualizat).

Reprezintă un sistem de climatizare modern, unitatatea exterioară fiind de culoare albă, iar cea interioară de culoare albă cu elemente negre. Aspectul ambelor unităţi le face capabile să se integreze fără probleme în orice situaţie. Ca şi trăsături tehnice, unitatea interioară măsoară standard 900 x 292 x 215mm şi cântăreşte 14kg, iar cea exterioară măsoară standard 850 x 295 x 605mm şi cântăreşte 40kg.

Imagini cu Nordstar CS-51V3A-PB137AE2B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul sistem Nordstar este prevăzut cu tehnologia revoluţionară Inverter. Aceasta are rolul de a eficientiza modul de funcţionare al aparatului, astfel încât să atingă cele mai înalte performanţe, cu cel mai bun consum energetic. Mai mult decât atât, garantează şi o funcţionare pe cât se poate de silenţioasă.

Aşa cum am spus, se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+ în modul de încălzire, unde consumul înregistrat este de 1400W şi în clasa A++ în modul de răcire, unde consumul înregistrat este de 1600W.

Este un sistem de aer condiţionat destul de silenţios, unitatea interioară înregistrând în jur de maxim 56db, iar cea exterioară în jur maxim 65db.

În ceea ce îl reprezintă eficienţa energetică din punct de vedere al coeficientului de randament sezonier, ar fi la răcire 6.1 SEER şi la încălzire 4 SCOP.

Pe partea de funcţii, se laudă cu modul Sleep/Night, cu funcţia Auto, cu funcţia de Ventilare, cu funcţia Auto Restart, cu funcţia de Dezumidificare, cu funcţia de Dezgheţare automată şi cu funcţia de Încălzire.

Funcţia de Dezumidificare are rolul important de a elimina pe cât se poate de eficient umiditatea din locuinţă, prevenind astfel disconfortul creat. Această funcţie este ideală în orice perioadă a anului.

Modul Sleep/Night reuşeşte să asigure o funcţionare eficientă, astfel încât să garanteze un mediu ambiant favorabil pe toată perioada nopţii.

Funcţia Auto Restart se dovedeşte a fi foarte utilă în cazul penelor sau întreruperilor accidentale de curent. Aceasta ajută aparatul să îşi reia modul de funcţionare anterior la remedierea problemei de alimentare.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Nordstar CS-51V3A-PB137AE2B este un aparat de aer condiţionat performant şi modern, capabil să atingă cel mai înalt nivel de performanţe posibil, cu cel mai avantajos consum enegetic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 18.000 BTU/h
  • A+
  • Performant
  • Modern
  • Kit pentru instalare inclus
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.