Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A – sistem de climatizare puternic şi eficient, din clasa A+

Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A este o soluţie de climatizare eficientă şi puternică, un aparat de aer condiţionat accesibil ce se adaptează rapid şi uşor nevoilor tale. Reprezintă o alegere bine gândită, prin faptul că vine la pachet împreună cu kit-ul de instalare, fapt ce te scuteşte de un cost suplimentar.

Vine cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9.000 BTU/h, lucru ce îl recomandă încăperilor cu dimensiuni de până la 25mp.

Variază în funcţie de modul de funcţionare între clasa A şi A+, deţine control din telecomandă, tehnologie Inverter, precum şi kit de instalare inclus, după cum spuneam şi ceva mai sus.

Acest model CS-32V3A-1C137AY4A poate fi achiziţionat şi online, din stocul de produse de nişă al magazinului de specialitate eMag, cu preţul de 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Nu impresionează cu vreo construcţie aparte, fiind doar un sistem clasic, format din două unităţi, ambele de culoare albă. Cea interioară, deţine în plus câteva finisaje de culoare neagră, ce aduc un plus de rafinament locului în care este montat aparatul.

Tehnic vorbind, unitatea interioară cântăreşte în jur de 9kg şi măsoară 745 x 250 x 195 mm, iar cea exterioară cântăreşte în jur de 27kg şi măsoară 715 x 235 x 540 mm. Cablul de alimentare măsoară o lungime de 2 metrii.

Imagini cu Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, datorită tehnologiei Inverter de care beneficiază şi acest aparat de AC Nordstar, performanţele superioare în climatizare sunt obţinute într-un mod pe cât se poate de economic, dar şi de silenţios.

Astfel, în modul de încălzire se încadrează în clasa A, iar în modul de răcire în clasa A+. La încălzire consumul energetic înregistrat este de 690W, iar la răcire de 760W.

Din punct de vedere al zgomotului produs în timpul funcţionarii, la interior sunt înregistraţi între 40 – 48 db, iar la exterior maxim 62db.

Privind eficienţa energetică în funcţie de coeficientul randamentului sezonier, la răcire SEER este de 5.6, iar la încălzire SCOP este de 3.8.

La nivel de funcţii, noul sistem de climatizare Nordstar pune la dispoziţie următoarele: Ventilare, Auto Restart, Încălzire, Dezgheţare automată, Sleep/Night mode, Dezumidificare şi Auto.

Funcţia Auto Restart oferă posibilitatea aparatului de a îşi relua modul de funcţionare anterior, în cazul întreruperilor de curent accidentale.

Funcţia de Dezumificare previne formarea umidităţii la interior, garantând un mediu ambiant optim. În felul acesta, se evită formarea mucegaiului, precum şi disconfortul termic.

Funcţia Auto permite sistemului să atingă temperatura setată într-un mod rapid, însă cu un consum enegetic suplimentar.

Concluzie :

 Acestea fiind spuse, Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A este un sistem de AC cu Inverter din clasa A+, capabil să obţină un climat favorabil, într-un mod economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • Kit pentru instalare inclus
  • Avantajos
  • LED
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.