Nordstar CS-25V3A-VB137AC – sistem de aer condiţionat cu capacitatea de 9.000 BTU/h la răcire

Nordstar CS-25V3A-VB137AC se dovedeşte a fi o soluţie excelentă pentru acest sezon de vară călduros, datorită rezultatelor pe care este capabilă să le obţină, într-un mod uşor, rapid, dar şi economic.

Are la bază funcţii şi tehnologii avansate, ce îi asigură performanţele superioare la răcire/încălzire. Se laudă cu o capacitate de răcire de 9.000 BTU/h şi cu o capacitate de încălzire de 8530 (6142-11260) BTU/h. Aceste caracteristici îl recomandă că a fi ideal spaţiilor cuprinse între 15 – 25mp.

Se încadrează între clasele energetice A şi A+, având în dotare un filtru lavabil de autocurăţare, un afişaj LED, precum şi control din telecomandă. Ecranul LED poziţionat în partea centrală a unităţii exterioare informează în legătură cu funcţia şi temperatura setată.

Acest model CS-25V3A-VB137AC se poate achiziţiona din promoţia magazinului eMag, cu doar 1.435 de lei (vezi preţ actualizat).

Nu pot spune că surprinde printr-un design aparte, construcţia sistemului fiind una clasică şi obişnuită. Ambele unităţi sunt de culoare albă, doar că cea interioară prezintă în plus câteva elemente de culoare neagră. Partea exterioară cântăreşte 27kg şi măsoară standard 715 x 235 x 540 mm, iar cea interioară cântăreşte 9kg şi măsoară standard 745 x 250 x 195 mm.

Imagini cu Nordstar CS-25V3A-VB137AC :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Datorită tehnologiei Inverter pe care se beazează modul de funcţionare al sistemului de faţă, performanţele în climatizare sunt obţinute într-un mod economic şi eficient. Mai mult decât atât, zgomotul produs la utilizare este pe cât se poate de silenţios.

Astfel, unitatea interioară înregistrează o maximă de 48db, iar cea exterioară o maximă de 62db.

În privinţa consumul energetic, aşa cum am spus, se încadrează în clasa A la încălzire şi în clasa A+ la răcire. În modul de încălzire puterea consumată este de 690W, iar cea din modul de încălzire este de 760W.

Ca şi medie anuală, consumul estimat în modul de răcire este în jur de 219kWh/an, iar cel din modul de încălzire este de 1068kWh/an.

În ceea ce îl privesc modurile de funcţionare, deţine următoarele: funcţia de ventilare, funcţia de încălzire, funcţia Auto Restart, funcţia de dezumidificare, funcţia de dezgheţare automată, funcţia Timer, funcţia Auto, precum şi modul Sleep/Night.

Deţine un compresor de tip rotativ provenit din gama brandu-ului GMCC, agentul de răcire folosit fiind R410A.

Ca şi coeficient de randament sezonier, la răcire este de 5.6 SEER, iar la încălzire este de 3.8 SCOP.

Funcţia de ventilare are rolul de a ventila aerul de la interior, având 3 trepte cu un debit de 450mc/h.

Funcţia de dezumidificare se dovedeşte foarte utilă în orice anotimp, datorită capacităţii de colectare şi eliminare a umidităţii din mediul ambiant. Se estimează o colectare de aprozimativ 0.95l/h de condens.

Funcţia de dezgheţare automată este o altă opţiune inteligentă, ce scurtează timpul necesar al dezgheţării, optimizând funcţia de încălzire.

Timer-ul permite aparatului să funcţioneze în funcţie de modurile de timp presetate de utilizator.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Nordstar CS-25V3A-VB137AC este un sistem de climatizare eficient şi performant, un aparat economic ce reuşeşte să atingă cele mai înalte performanţe în climatizare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU/h
  • A+
  • Performant
  • LED
  • Filtru lavabil cu autocurăţare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.