Nescafe Dolce Gusto Drop Silver KP350B – espressor de cafea automat, aspectuos şi accesibil

Nescsfe Dolce Gusto Drop Silver KP350B este un espressor de cafea de tip automat, ce se remarcă printr-un aspect extrem de elegant şi de modern, potrivit oriunde, fie acasă, fie la serviciu.

Vorbim despre un aparat compact, ce vine cu o putere de 1500W, cu o presiune de abur de 15 bari, având în dotare un rezervor de apă cu un volum de 0.8l.

Din punct de vedere al preţului de achiziţionare al acestuia, pot spune că este unul dintre cele mai avantajoase espressoare ale momentului, astfel se poate procura de la eMag cu numai 399 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa specificaţiilor tehnice, beneficiază de tăviţă detaşabilă, are o greutate de 4.2Kg şi măsoară standard 275 x 310 x 380(W x D x H) mm. Se bucură de un aspect plăcut, cu finisaje şi elemente moderne, pe un fond de culoare gri.

Imagini cu Nescafe Dolce Gusto Drop Silver KP350B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul aparat de cafea se laudă cu marcaje intuitive, care prin atingerea acestora poţi selecta tipul de băutură, caldă sau rece, ori nivelul de cafea dorit.

Este de specificat faptul că alimentarea aparatului se poate face doar cu capsule inteligente, reglând automat presiunea de trecere prin acestea. Aşadar, de fiecare dată băuturile vor fi aromate şi delicioase, exact aşa cum ar trebui.

Capsulele Nescafe Dolce Gusto conţin cafea măcinată şi prăjite, fiind ambalate individual în atmosferă protectoare, cântărind numai 104g.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, NESCAFe Dolce Gusto Drop Silver KP350B este un espressor de cafea automat, evidenţiat printr-un design inovativ şi modern, fiind comercializat la un preţ super accesibil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu capsule inteligente
  • Putere 1500W
  • Capacitate rezervor apă 0.8l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.