MYRIA MY1035 – maşină de spălat rufe de buget, din clasa energetică A+

MYRIA MY1035 reprezintă o altă maşină de spălat rufe accesibilă şi economică, cu un aspect clasic şi modern. Este un produs electrocasnic atractiv, cu un raport preţ-calitate apreciabil. Construcţia simplistă face ca acest model să se integreze destul de uşor în orice stil de decor.

Discutăm despre un model cu încărcare frontală, din clasa energetică A+. Are o capacitate de încărcare decentă de 5kg şi o viteză de centrifugare pe măsură de 800 rpm. Înglobează o serie de 15 programe de spălare, capabile să acopere suficiente tipuri de ţesături posibile.

Acest model MY1035 este comercializat deja de către eMag, la preţul de achiziţie avantajos de numai 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum am spus, prezintă un exterior clasic de culoare albă, cu detalii şi finisaje moderne. Cântăreşte aproximativ 57kg şi măsoară standard 59.7 x 49.7 x 84.5 (IxLxA) cm.

Imagini cu MYRIA MY1035:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest model recent de maşină de spălat rufe MYRIA se dovedeşte a fi suficient de silenţios pe toată perioada utilizării. Astfel, gradul de zgomot înregistrat la spălare este de numai 58dB(A), iar de la centrifugare de 76dB(A).

Cele 15 programe de spălare sunt capabile să acopere mai toate tipurile de ţesuturi, obţinând rezultate impecabile în orice situaţie. Ca şi programe speciale, ar fi de menţionat programul extra-clătire, programul jeans, programul sport şamd.

La capitolul funcţii şi sisteme speciale se dovedeşte a fi extrem de generoasă, bucurându-se de: sistemul de siguranţă pentru cei mici, de sistemul cu protecţie pentru exces spumă, de sistemul Eco Logic, de sistemul de control dezechilibru, de protecţie supraîncărcare şi de sistemul de control electronic.

În privinţa controlului, deţine un panou de comandă extrem de prietenos, poziţionat în partea frontală a maşinii. Aici se întâlnesc 3 butoane de selecţie, un buton rotativ înconjurat de pictograme reprezentative ale programelor de spălare, sigla brand-ului şi tabel cu programe şi ţesături ataşat pe uşa compartimentelor pentru detergent.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, MYRIA MY1035 este o maşină de spălat rufe de buget, evidenţiată printr-un aspect clasic şi modern. Este capabilă să acorde o atenţie specială tuturor ţesăturilor, obtind rezultate excelente.

Concluzie :

Pro:
  • Modernă
  • Raport preţ-calitate apreciabil
  • Clasa A+
  • 15 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.