Telefon mobil Dual SIM – Mode Life Up

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Nu foarte de mult timp, un nou brand de telefoane își face apariția pe piața smartphone-urilor, cu câteva device-uri destul bune și accesibile ca și preț. Mode, este o companie italiană, ce realizează telefoane mobile, foarte bine echipate, moderne și cu funcții smart.

Câteva modele ale acestui brand le-am văzut și în oferta magazinui online eMag, însă un singur model mi-a atras atenția în mod special, cu design-ul său atractiv.

Mode Life Up este un smartphone ce se face remarcat prin aspect, dar și prin nivelul de performanță. Este un device ce rulează sistemul Android 4.4.2 KitKat, alături fiind un procesor destul de bun, respectiv Quad Core MTK6582.

Modelul de față este unul Dual SIM, ce acceptă două Sim-uri concomitent, indiferent de rețeaua mobilă. Este un dispozitiv destul de accesibil, ce se comercializează la prețul de numai 400lei (Vezi preț actualizat), destul de ieftin pentru un astfel de smartphone.

La nivel de design, se bucură de dimensiuni reduse, astfel are o grosime de doar 9mm și o greutate de numai 120 de grame. Prezintă finisaje moderne, cu detalii elegante, fiind realizat pe deplin din materiale de calitate înaltă.

Imagini cu Mode Life Up :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Mode Life are un ecran de tip qHD IPS, cu diagonala de 4.5inch. Beneficiază de funcția Multi-Touch, iar conținutul va fi reprodus la o rezoluție de 960 x 540pixeli, într-un format qHD.

Dispune de 4 Gb de memorie internă de stocare și de doar 512Mb de memorie RAM. Memoria internă poate fi extinsă până la 64Gb, prin atașarea unui card MicroSD.

Odată ce vei achiziționa un astfel de telefon mobil, vei avea ocazia de a captura cele mai bune momente, grație celor două camere foto-video cu care vine dotat acest device. Așadar, specială pentru selfie-uri, camera secundară sau frontală este de 2MP, iar cea principală este de 5MP și dispune de Blitz inclus.

Ramura conectivității beneficiază de GPRS, de Jack 3.5mm, de un port Micro USB și de tehnologiile Bluetooth și Wireless (802.11 b/g/n).

În final, Mode Life Up este un telefon cu funcții decente, atractiv și modern, ce se achiziționează la un preț excelent.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Procesor MTK6582 Quad Core
  • Sistem de operare Android v4.4.2 (KitKat)
  • Diagonala de 4.5inch
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.