Mode Life Sense

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Telefonul mobil Mode Life Sense reprezintă o variantă de mijloc a acestui brand Italian, un device cu specificații decente, cu un aspect plăcut și cu o configurare Dual SIM. Acesta funcție este extrem de utilă, astfel încât acceptă două Sim-uri de la rețele diferite, fără a mai fi nevoie de un alt telefon.

Este un model mid-range, ce vine proiectat să ruleze Android 4.4.2 KitKat, un sistem de operare ce oferă o utilizare fluidă și rapidă în orice activitate.

Acest brand mai puțin cunoscut pe piața smartphone-urilor, vine cu prețuri destul de accesibile, astfel acest telefon mobile Life Sense de la Mode, se poate achiziționa la la prețul de 569lei (Vezi preț actualizat), un preț destul de bun, pentru un Smartphone Dual Sim cu Android.

Este un telefon ce se face plăcut prin aspectul său modern, fiind realizat din materiale foarte calitative și plăcute la atingere. Are o greutate de numai 110 grame, iar grosimea acestuia ajunge undeva la 9mm.

Imagini cu Mode Life Sense :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un model ce are la interior un procesor Quad Core MTK6582 ce tactează la o frecvență de până la 1.3GHz. I se alătură o capacitate de memorie RAM de numai 1Gb, plus încă 8Gb de stocare internă, ce poate fi dezvoltată până la 64Gb (cu un card de memorie MicroSD).

Afișajul conținutului este asigurat de către un ecran de tip IPS, ce are o diagonală de 4.5inch. Reproducerea imaginilor va fi relizată la o rezoluție de 960 x 540pixeli, într-un format qHD.

Și la capitolul foto-video se descurcă destul de bine, fiind echipat cu două camere excelente, un principală de 13Mp cu Blitz integrat și una frontală de 8Mp, perfectă pentru a realiza cele mai bune selfie-uri.

Conectivtiatea este evidențiată de către un port Jack de 3.5mm, de un alt port Micro USB, de tehnologiile Bluetooth și Wi-Fi, 3G și A-GPS.

În concluzie, smartphone-ul Mode Life Sense este un device destul de ok, atractiv, modern, ce se comercializează la un preț bun.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Procesor Quad Core MTK6582
  • Sistem de operare Android 4.4.2
  • Diagonala display de 4.5inch
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.