Mode Life One

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Mode Life One este modelul de top al seriei de telefoane mobile Mode, un telefon smart ce oferă performanțe superioare, rulând sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Este cel mai bine echipat smartphone de la acest brand Italian, astfel se bucură de un procesor Octa-Core de 1.7GHz, de 16Gb memorie flash și de 2Gb RAM, toate acestea la un preț de numai 950lei (Vezi preț actualizat).

Este un smartphone ce acceptă două cartele SIM, mulțumită funcției Dual SIM, astfel nu vei mai avea nevoie de un al doilea dispozitiv.

Cât despre exterior, pot spune că beneficiază de un aspect extrem de atrăgător, fiind construit din materiale calitative, oferind modernitate și eleganță. Are o grosime de numai 6.7mm și o greutate de 160g, așadar va fi un telefon foarte plăcut și ușor de manevrat.

Imagini cu Mode Life One :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Life One vine utilat cu un ecran de tip IPS One Glass Solution, cu diagonala de 5inch. Conținutul va fi redat la o rezoluție HD de 1280 x 720pixeli, astfel te vei bucura de o calitate excelentă a afișajului.

Alături de procesorul Octa Core de 1.7GHz, îi stau 2Gb de memorie RAM și încă 16Gb de memorie internă, o memorie suficientă aș spune, însă pentru cei ce își doresc mai mult, au oportunitatea de a atașa un card micro SD de până la 32Gb de memorie.

Un atu al acestui smartphone Mode ar fi că se bucură de un accumulator excelent, de 2500mAh și de două camere foto-video, ireproșabile, ambele fiind de 13Mp, cu Blitz inclus.

Vine echipat cu sensor de lumină, cu sensor de distanță și cu G-senzor. La comercializare, modelul de față vine însoțit de un încărcător, cablu de date USB, o pereche de căști, Cover, Flip-Cover, două folii de protecție și doi acumulatori, pentru a nu simți grija bateriei vreun moment.

În concluzie, Mode Life One reprezintă telefonul ideal, atunci când îți dorești un smartphone atrăgător, performant și foarte calitativ.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Sistem de operare Android v4.4.2 (KitKat)
  • Procesor MTK6582 Octa Core de 1.7GHz
  • Diagonala display 5inch
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.