Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA – Aparat de aer condiționat, 12.000 BTU

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA este un aparat de aer condiționat inteligent, ce are o capacitate de răcire de 12.000 BTU și de încălzire de 14.000 BTU. Este un produs electrocasnic cu 4 trepte de ventilare, ce dispune de filtru special pentru praf.

Acest aparat de răcire aparține clasei A de eficiență energetică, astfel asigură un consum de numai 995W la încălzire și de doar 1040W la răcire.

Modelul de față, se regăsește în magazinul online eMag, la prețul de achiziție de numai 2.099lei (vezi preț actualizat), un preț avantajos pot spune, vis-a-vis de caracteristicile acestuia.

Cât despre design, este vorba despre un model clasic, alcătuit din 2 unități, ambele pe un exterior alb. Unitate ce vine instalată în exterior, cântărește în jur de 25Kg și măsoară doar 539 x 699 x 249mm. Unitatea ce vine instalată în interiorul locuinței, cântărește doar 9Kg și măsoară numai 291 x 799 x 232mm, astfel nu va ocupa foarte mult din spațiu.

Imagini Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așa cum am spus, dispune de patru trepte de ventilare și de numeroase funcții, ce pot fi setate din telecomandă. Funcțiile aparatului sunt: de răcire, de încălzire, de purificare, de ventilare, de dezumidificare, de sleep/night, timer, funcția auto-diagnoză și funcția Econo Cool.

Compresorul cu care vine dotat aparatul este unul Mitsubishi Electric, utilizând tehnologia Inverter, astfel poate fii pus în funcțiune și atunci când afară sunt temperaturi de până la -10 grade.

Ar fii de specificat că este un model super silențios, și când spun asta mă refer la ambele unități, astfel zgomotul unității interioare este de numai 22 decibeli, iar zgomotul unității exterioare este de doar 50 decibeli.

Acestea fiind spuse, Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA este un aparat de aer condiționat economic, extrem de eficient și performant, ce asigură un climat după placul fiecăruia.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Clasa A+
  • Filtru pentru praf
  • 4 trepte de ventilare
  • Telecomandă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.