Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA – produs de climatizare avantajos şi eficient, cu 12.000 BTU/h

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA se dovedeşte a fi o alegere foarte interesantă atunci când vine vorba despre un aparat de aer condiţionat cu compresor Inverter, datorită faptului că poate obţine cele mai bune rezultate, cu cel mai bun consum energetic.

Această variantă este ideală încăperilor cuprinse între 15mp şi 35mp, datorită capacităţii de modificare a temperaturii de 12.000 BTU/h atât la încălzire, cât şi la răcire.

Beneficiază de sistem de filtrare anti-praf, de 4 trepte de ventilare, precum şi de control din telecomandă, afişajul fiind de tip LED.

Acest model MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA se poate achiziţiona din stocul de oferte eMag, cu preţul de 2.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, întreg sistemul de climatizare este de culoare albă, fiind astfel foarte uşor de integrat în orice situaţie. Tehnic vorbind, unitatea exterioară măsoară standard 538 x 699 x 249mm şi cântăreşte 25kg, iar cea interioară măsoară standard 290 x 799 x 232mm şi cântăreşte 9kg.

Imagini cu Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest aparat Mitsubishi Electric funcţionează pe baza unui compresor Inverter, tehnologie de funcţionare ce duce la performanţe superioare în climatizare, cu un consum redus de curent electric. Pe lângă acest lucru, obţine şi un mod silenţios de funcţionare.

Din punct de vedere al zgomotului produs, unitatea interioară variază în funcţie de modul de lucru (22db, 31db, 37db, 45db).

Funcţiile acestui sistem de aer condiţionat sunt: funcţia Auto Restart, funcţia de Ventilare, funcţia de Dezgheţare automată, funcţia de Încălzire, funcţia de Dezumidificare, funcţia Jet Confort, Timer, funcţia de Autodiagnosticare, funcţia Auto, precum şi funcţia Econo Cool.

Funcţia de dezumidificare este ideală în orice perioadă a anului, având rolul de a elimina umiditatea din aer ce aduce un mare disconfort termic.

Funcţia Timer permite aparatului să fie programat, astfel încât să pornească şi să oprească în funcţie de preferinţele utilizatorului.

Funcţia de autodiagnosticare are rolul de a descoperii eventualele probleme de funcţionare ale aparatului. Odată ce sunt detectate, acestea vor fi afişate pe ecran sub forma unor coduri de eroare, ce pot fi înţelese din manualul de instrucţiuni al aparatului.

Funcţia Auto Restart permite aparatului să reia modul de funcţionare precedent, în cazul unei pene accidentale de curent electric.

Ar mai fi de specificat că vine dotat cu compresor Inverter din gama brand-ului Mitsubishi Electric. Agentul de răcire utilizare este R-410 A, iar lungimea cablului de alimentare este de 1.2 metrii.

Concluzie :

În concluzie, Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA este un produs de AC cu Inverter, un aparat electrocasnic de climatizare capabil să garanteze un climat favorabil, într-un mod foarte economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU/h
  • Filtru Anti-Praf
  • LED
  • 4 trepte de ventilare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.