Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA / MUZ-HJ25VA – varianta de climatizare accesibilă şi eficientă, cu 9.000 BTU/h

Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA / MUZ-HJ25VA reprezintă un sistem de aer condiţionat cu tehnologie Inverter, o soluţie de climatizare avantajoasă şi modernă, capabilă să obţină performanţe bune cu un consum energetic avantajos.

Are o capacitate de modificare a temperaturii de 11.942 BTU/h la încălzire şi de 9950 BTU/h la răcire. Acest lucru îl recomandă locuinţelor cuprinse între 10mp şi 25mp.

Beneficiază de sistem de filtrare anti-praf, de 4 trepte de ventilare, de control din telecomandă, precum şi de afişaj LED.

Acest model MSZ-HJ25VA / MUZ-HJ25VA se poate procura din magazinul de specialitate eMag, cu preţul de achiziţionare de 2.169 de lei (vezi preţ actualizat).

Propune un aspect clasic, de culoare albă, potrivit oricărui stil şi oricărei încăperi. Ca şi detalii tehnice, unitatea interioară măsoară standard 290 x 799 x 232mm şi cântăreşte 9kg, iar cea exterioară măsoară standard 538 x 699 x 249mm şi măsoară 24kg.

Imagini cu Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA / MUZ-HJ25VA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Având la bază tehnologia avansată Inverter, aceasta are rolul de a duce aparatul la performanţe maxime, cu un consum energetic decent.

Nu doar atât, asigură şi un mod de funcţionare pe cât se poate de silenţios. Astfel, nivelul zgomotului unităţii interioare este cuprins între 22db/30db/37db/43db, variind în funcţie de modul de funcţionare, iar cel al unităţii exterioare este de maxim 50db.

În privinţa temperaturii ambientale de la exterior, maxima atinsă poate fi de +46 °C, iar minima de -10 °C.

La capitolul funcţii şi moduri de funcţionare, acest sistem Mitsubishi este echipat cu: funcţie de încălzire, cu funcţie de ventilare, cu funcţie de auto-restart, cu funcţie de dezgheţare automată, cu funcţie de dezumidificare, cu funcţie Jet Confort, cu Timer, cu funcţie Auto, cu funcţie Econo Cool şi cu funcţie de autodiagnoză.

Funcţia de încălzire funcţionează pe baza pompei de căldură, asta vis-a-vis de modelele cu rezistenţă electrică. În felul acesta, eficienţa energetică este de până la 3 ori mai mică, aparatul făcând faţă temperaturilor de până la -15° C.

Funcţia Jet Confort presupune intensificarea activităţii sistemului de aer condiţionat, însă cu un consum energetic pe măsură.

Funcţia de Restart şi Timer-ul aduce un plus de autonomie întreg sistemului de climatizare, permiţând astfel funcţionarea pe intervale de timp presetate, reluând aceeaşi activitate în cazul penelor de curent involuntare.

Sleep/Night mode este o funcţie mai mult decât ideală pe tipul nopţii, datorită faptului că oferă un somn liniştit, într-un mediu ambiant favorabil.

Funcţia de autodiagnosticare este una pe cât se poate de utilă şi de inteligentă, deoarece aceasta este menită să detecteze erorile şi să ofere soluţii în rezolvarea acestora. Erorile găsite sunt afişate pe ecran sub forma unor coduri de eroare. Acestea pot fi descifrate cu ajutorul manualului de utilizare.

Concluzie :

În concluzie, Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA / MUZ-HJ25VA este o alegere excelentă, atunci când vine vorba despre un sistem de climatizare eficient, economic şi performant.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU/h
  • Inverter
  • 4 trepte de ventilare
  • Filtru anti-praf
Contra:
  • Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.