Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA – aparat de AC cu compresor Inverter, de 12.000 BTU/h

Se pare că aparatele de aer condiţionat au devenit o alternativă foarte bună pentru mulţi dintre noi, datorită rezultatelor rapide şi eficiente pe care sunt capabile să le ofere, indiferent de temperatura de afară. De aceea, astăzi vreau să îţi vorbesc despre un astfel de produs de climatizare, ce aparţine brand-ului consacrat japonez Mitsubishi.

Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA reprezintă o variantă ideală atât pe timp de vară, cât şi pe timp de iarnă, datorită capacităţii generoase de modificare a temperaturii interioare. Este un model potrivit încăperilor mari, precum unui living sau unei sufragerii, ce au dimensiuni de până la 30mp.

Are o capacitate de răcire de 12.000 BTU/h şi de încălzire de 14.000 BTU/h. Se laudă cu filtru antialergic, cu compresor Inverter, cu patru trepte de ventilare, cu control din telecomandă şi cu afişaj digital, poziţionat în partea dreaptă a unităţii interioare. Acesta pune la dispoziţie informaţii referitoare la modul de funcţionare şi temperatura setată.

Aş spune că este destul de avantajos ca şi preţ de achiziţie, fiind astfel disponibil în oferta celor de la eMag la preţul de 2.489 de lei (vezi preţ actualizat).

Este un produs foarte plăcut la capitolul design, asta datorită construcţiei sale ultra moderne de culoare albă. Tehnic vorbind, unitatea de la interior cântăreşte 9kg şi măsoară 290 x 799 x 232mm, pe când cea de la exterior cântăreşte 25kg şi măsoară 538 x 699 x 249mm.

Imagini cu Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Fiind încadrat în clasa de eficienţă energetică A+, aparatul de climatizare de faţă reuşeşte să înregistreze un consum energetic destul de favorabil. Astfel, puterea consumată în modul de răcire este de 1040W, pe când în modul de încălzire de doar 995W.

Implicit acest lucru se datorează şi tehnologiei Inverter, ce are la bază un compresor foarte eficient. Vis-a-vis de modelele convenţionale cu On/Off, produsul de faţă reuşeşte să asigure o eficienţă energetică cu până 30-40% mai mare. Pe lângă asta, oferă şi un mod de funcţionare pe cât se poate de silenţios, zgomotul produs la interior ajungând la maxim 45db, iar cel produs la exterior la maxim 64db.

Ar fi de specificat faptul că vine echipat cu compresor provenit din gama Mitsubishi Electric, motorul fiind Poki-Poki. Este un motor eficient, ce asigură o forţă magnetică ridicată şi o densitate pe măsură, sporind astfel eficienţa energetică a aparatului.

Aparatul de faţă se laudă cu o serie diversificată de funcţii, precum funcţia de încălzire, funcţia de ventilare, funcţia auto restart, funcţia de dezumidificare, funcţia auto, modul Sleep/Night, funcţia Wi-Fi Ready, funcţia de dezgheţare automată, funcţia de auto diagnoză şi Timer.

Funcţia Auto reprezintă cea mai eficientă funcţie a aparatului, datorită faptului că obţine cel mai bun randament din punct de vedere al temperaturii şi al consumului, indiferent de setări.

Mulţumită funcţiei Wi-Fi Ready vei putea controla aparatul de pe tabletă sau smartphone, instalând doar o simplă aplicaţie. Odată instalată această aplicaţie, vei avea control total asupra aparatului.

În situaţia în care aparatul nu funcţionează în parametrii, funcţia de diagnosticare va detecta problema sub formă unor erori de programare.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA este un sistem de AC cu Inverter, capabil să atingă şi să menţină temperatura dorită, într-un mod pe cât se poate de eficient şi de rapid.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • 12.000 BTU/h
  • Inverter
  • Wi-Fi Ready
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.