Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA – aparat de AC modern şi performant, cu compresor rotativ DC Inverter

Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA reprezintă un aparat de aer condiţionat modern şi performant, ideal pentru un dormitor sau living, fiind capabil să asigure un mediu ambiant confortabil, după placul fiecărui utilizator, indiferent de temperatura de la exterior.

Avem de-a face cu un produs japonez, ce aparţine companiei Mitsubishi Electric, ce se laudă cu un raport excelent dintre preţ şi calitate. Este o variantă de 9.000 BTU/h la răcire şi de 12.000 BTU/h la încălzire, în ambele situaţii încadrându-se în clasa de eficienţă energetică A+.

Include o serie numeroasă de funcţii şi tehnologii, control prin telecomandă, patru trepte de ventilare, filtru antialergic şi compresor rotativ de tip DC Inverter.

Ca şi preţ, este o variantă avantajoasă de climatizare, disponibilă de curând şi la eMag la preţul online de doar 2.169 de lei (vezi preţ actualizat).

Noul produs de AC oferă un aspect plăcut, datorită finisajelor moderne şi trăsăturilor elegante. Atât unitatea interioară, cât şi cea exterioară este de culoare albă, culoare ce se integrează foarte uşor în orice situaţie. Din punct de vedere tehnic, partea interioară cântăreşte 9kg şi măsoară 290 x 799 x 232mm, pe când cea exterioară cântăreşte 24kg şi măsoară 538 x 699 x 249mm.

Imagini cu Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un produs electrocasnic încadrat în clasa de eficienţă energetică A+, ce înregistrează în modul de încălzire 870W şi în modul de răcire doar 730W. Acest consum energetic favorabil se datorează şi tehnologiei Inverter, ce deţine la bază un compresor rotativ de tip DC Inverter. Motorul Poki-Poki asigură o forţă magnetică superioară, lucru ce duce la o fiabilitate şi eficienţă energetică ridicată.

Pe lângă faptul că asigură o eficienţă energetică sporită, tehnologia Inverter duce şi la o funcţionalitate silenţioasă. Astfel, zgomotul produs de către unitatea exterioară este de 63db, pe când zgomotul maxim produs de unitatea interioară este de doar 43db.

În ceea ce îl privesc funcţiile şi modurile de funcţionare, beneficiază de funcţia de răcire, de funcţia de încălzire, de tehnologia Wi-Fi Ready, de funcţia Auto Restart, de funcţia auto, de funcţia de dezgheţare automată, de modul Sleep/Night, de funcţia de dezumidificare, de timer, de funcţia Econo Cool şi de funcţia Auto Diagnoză.

Aşa cum am spus şi mai sus, deţine filtru antialergic de cea mai bună calitate. Este un sistem de filtrare superior, ce elimină cu succes alergenii de orice fel, lucru ce previne eventualele probleme de sănătate.

În modul de funcţionare automat, aparatul scoate cel mai bun randament, atât din punct de vedere energetic, cât şi al rezultatelor obţinute, indiferent decă este vorba de rece sau de cald.

Cu ajutorul funcţiei Wi-Fi Ready poţi controla aparatul din tabletă sau telefon, într-un mod foarte confortabil, fiind doar necesară instalarea unei aplicaţii uşoare.

Funcţia de auto diagnoză realizează diagnosticarea eventualelor erori în cazul unor probleme de funcţionare, oferind astfel coduri cu privinţa la erorile apărute.

Este de specificat faptul că producătorul compresorului este Mitsubishi Electric, agentul de răcire folosit este R-410A, iar lungimea cablului de alimentare este de 1.2 metrii.

Concluzie :

Concluzionând, Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA este un sistem de aer condiţionat de ultimă generaţie, cu performanţe superioare la răcire/încălzire, totul într-un mod pe cât se poate de eficient din punct de vedere energetic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • Inverter
  • 9.000 BTU/h
  • Wi-Fi Ready
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.