Midea Blanc MSMAAU-09HRDN1 – sistem de climatizare cu Inverter din clasa A++, cu 9.000 BTU/h

Midea Blanc MSMAAU-09HRDN1 este un echipament de aer condiţionat apreciabil datorită raportului preţ-calitate favorabil. Impresionează prin moduri de funcţionare economice şi eficiente, integrate perfect în tehnologia Inverter.

Este încadrat în clasa de eficientă enegetica A+/A++, având o capacitate de răcire de 9.000BTU/h şi de încălzire de 10.000 BTU/h. Acest lucru îl recomandă în special încăperilor cu dimensiuni de până la 25mp.

Acest model MSMAAU-09HRDN1 este comercializat de magazinul online eMag, cu costul de achiziţie de 1.565 de lei (vezi preţ actualizat).

Include un sistem de filtrare avansat, format din filtru de praf şi filtru catalizator. Controlul aparatului se face din telecomanda (cu display), temperatura setată fiind afişată pe un ecran modern de tip LED.

În privinţa design-ului, poartă o construcţie modernă de culoare albă, ce conferă un aer elegant încăperii. Tehnic privind, unitatea interioară cântăreşte 6.5kg şi măsoară standard 715 x 205 x 285mm, iar cea exterioară cântăreşte 25.2kg şi măsoară standard 770 x 555 x 300mm.

Imagini cu Midea Blanc MSMAAU-09HRDN1 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Bineînţeles, şi acest model Midea Blanc funcţionează pe baza tehnologiei Inverter, lucru ce garantează performanţe superioare în climatizare, cu un consum energetic avantajos.

După cum spuneam şi ceva mai sus, sistemul de faţă variază între clasele energetice A+ şi A++, în funcţie de modul de funcţionare. În modul de încălzire este încadrat în clasa A+, unde consumul energetic înregistrat este de 811W, pe când în modul de răcire este încadrat în clasa A++, consumul înregistrat fiind de 821W.

Totodată, această tehnologie Inverter reuşeşte să asigure şi un mod de funcţionare silenţios. Astfel, unitatea interioară produce un zgomot de 39/33/29 db, iar cea exterioară de 60/55 db.

Din punct de vedere energetic privind coeficientul randamentului sezonier, la răcire SEER este de 6.1, iar la încălzire SCOP este de 4.

Funcţiile acestui sistem de climatizare sunt: funcţia de ventilare, funcţia de încălzire, funcţia Auto Restart, funcţia de dezgheţare automată, funcţia de dezumidificare, funcţia Timer, modul Sleep/Night şi funcţia Auto.

Modul iECO reprezintă unul dintre cele mai eficiente moduri de funcţionare posibile, datorită economiei energetice semnificative, pe o perioadă de 8h.

Sistemul de purificare al aerului este de tip dual. Prima protecţie reprezintă filtrul de particule şi praf aflate la interior, iar cea de-a două protecţie reprezintă filtrul Cold Catalitic, cu rolul de a capta particule precum amoniacul şi formaldehidă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Midea Blanc MSMAAU-09HRDN1 este un sistem de climatizare performant, eficient şi economic, provenit din ultimele generaţii de aparate de AC cu Inverter.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • Filtru praf, Filtru Catalizator
  • Avantajos
  • LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.