Mașină de spălat Slim Beko WKB61032Y

Nici că se putea mai bine de atât. O clasă de eficiență excelentă, o capacitate de încărcare generoasă, o viteză de centrifugare mare și un preț de achiziționare pe cât se poate de avantajos. Toate acestea le regăsim la noua mașină de spălat rufe Beko WKB61032Y, un produs electrocasnic ideal în locuința fiecăruia.

Prezintă încărcare frontală, având o capacitate de 6Kg și o viteză de 1000 de rotații pe minut la centrifugare. Este un model slim, ce se face remarcat printr-un afișaj LCD, ecran de pe care poți urmării etapele programului de spălare ales.

Nu degeaba spuneam că este avantajos, deoarece la eMag un astfel de produs electrocasnic se regăsește la prețul excelent de numai 989lei (vezi preț actalizat).

După cum am specificat ceva mai sus, este un produs electrocasnic slim, de culoare albă, ce se face potrivit oricărei locuințe. Așadar, construcția modernă, măsoară în jur de 84 x 60 x 41.5cm, astfel nici nu îi veți simți prezența vreo clipă.

Același produs electrocasnic Beko îl găsim și în stocul magazinului Flanco.

Imagini cu Beko WKB61032Y :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cele 11 programe de spălare eficiente, acoperă toată gama de țesuturi, oferind rezultate ireproșabile. Așadar, câteva din aceste programe sunt: program prespălare, program extra-clătire, program baby protect, program daily express, program stoarcere + evacuare, program clătire, program dark care, program bumbac, program lână, program sintetice program mix și lista nu se sfârșește aici.

La nivel de funcții speciale, se laudă cu sistemul electronic de control al balansului, cu sistemul de control exces apă, cu sistemul automat de reglare al consumului, programare întârziată și cu sistemul de blocare al butoanelor în timpul programelor.

O astfel de mașină de spălat o poți pune la treabă oricând și la orice oră, deoarce nu este gălăgioasă deloc. Faptul ce confirmă acest lucru este nivelul redus de zgomot la spălare de doar 60 decibeli, iar la centrifugare de numai 78 decibeli.

Acestea fiind spuse, dacă vrei un produs de calitate, performant și economic, Beko WKB61032Y este mașina de spălat rufe cu încărcare frontală ideală.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Slim
  • Afișaj LCD
  • 1000rpm
  • Clasă de eficiență energetică A++
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.