Mașină de spălat rufe – Whirlpool Supreme Care FSCR80412

În zilele noastre, produsele electrocasnice se pot achiziționa la prețuri extrem de avantajoase, asta datorită tehnologiei, ce avansează pe zi ce trece. Mașinile de spălat rufe sunt produse electrocasnice indispensabile pentru toți cei dintre noi. Prețul de achiziție al unui astfel de produs electrocasnic, variază în funcție de nivelul performanțelor.

Astăzi am ales o mașină de spălat rufe cu un nivel de performanță ceva mai superior, capabilă să asigure rezultate ireproșabilă la spălare, cât și la centrifugare. Whirlpool Supreme Care FSCR80412 este o mașină de spălat rufe economică, eficientă și ultra performanta, ce prezintă încărcare de tip frontală a rufelor. Are un volum de încărcare generos, de 8Kg și o viteză de 1400 de rotații pe minut la centrifugare.

Costul de achiziționare este de 1.908lei (vezi preț actualizat), un preț bun, pe măsura nivelului ridicat de performanțe și tehnologii.

Aspectul este unul clasic, ce prezintă o construcție modernă, de culoare albă, dimensionată astfel încât să nu ocupe foarte mult spațiu. Măsoară numai 85 x 59.5 x 61 și cântărește în jur de 72Kg.

Imagini cu Whirlpool Supreme Care FSCR80412 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Beneficiază de ecran LCD, de pe care vei putea urmării etapele programului de spălare. Ca și programe de spălare dispune de următoarele: program pentru clătire intensivă, program pentru prespălare, program pentru sintetice, program pentru spălare manuală, program pentru delicate, program Mixed & Magic, program pentru bumbac și program pentru lână.

Cât despre consum, pot spune că modelul de față se face remarcat printr-un consum minim de energie electrică, asta mulțumită clasei A+++ de eficiență energetică. Nici consumul mediu anual de apă nu este mai ridicat, ci de numai 9900 de litrii consumați.

La nivelul siguranței și al funcțiilor, se laudă cu sistemul de siguranță împotriva copiilor, cu motor SenseInverter, cu sistem de blocare al tamburului, cu tehnologia Al 6-lea Simț și cu funcția de anti-încrețire a țesăturilor.

Un atuu al acestei mașini de spălat rufe, ar fi că nu este gălăgioasă atunci când este în funcțiune, având un nivel redus de zgomot. Așadar, în modul de spălare produce un nivel de zgomot de doar 53 de decibeli, iar în modul de centrifugare de numai 72 de decibeli. Acestea fiind spuse, o puteți pune la treabă oricând, fie zi sau noapte.

În concluzie, dacă vrei haine impecabile în urma spălării, într-un mod economic, mașina de spălat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412 reprezintă produsul ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat rufe
  • Încărcare frontală
  • Clasă A+++ de eficiență energetică
  • Capacitate de încărcare 8Kg
  • 1400rpm
  • Afișaj LCD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.