Mașină de spălat rufe Slim Samsung WF60F4E0N0W

Ai nevoie de o mașină de spălat rufe slim, economică și eficientă? Atunci noul model Samsung WF60F4E0N0W reprezintă tipul ideal de mașină de spălat ce se laudă cu numeroase programe și tehnologii.

Încărcarea rufelor se realizează frontal, având un volum de încărcare de 6Kg și o viteză 1000 de rotații pe minut la centrifugare. Este un model slim, ce poate fi montat oriunde, fără a ocupa foarte mult din spațiu. Provine din clasa A+ de eficiență energetică, astfel asigură un consum scăzut, de până în 1kW per ciclu de spălare. O medie anuală a resurselor realizată în decursul unui an, a rezultat un consum de numai 190kW și de doar 8500l de apă consumați.

În promoția celor de la eMag, un astfel de produs electrocasnic Samsung este de numai 999lei (Vezi preț actualizat), un cost destul de bun, pentru astfel de funcții și programe diversificate.

După cum spuneam, se evidențiază printr-un aspect slim, inovator, de culoare albă. Construcția modernă măsoară numai 85 x 60 x 40mm și cântărește în jur de 55Kg.

Poți achiziționa același produs Samsung și din oferta celor de la Altex.

Imagini cu Samsung WF60F4E0N0W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Pune la dispoziția utilizatorilor o listă diversificată de programe, adaptate la diferite tipuri de țesături. O parte din programe sunt: program bumbac, program rapid 15 minute, program lână, program prespălare, program consum redus de energie electrică, program sport, program Jeans și program baby.

Un plus al acestei mașini de spălat, ce o pune în lumină, ar fi nivelul redus de zgomot, de numai 61db la spălare și de doar 74db la centrifugare.

Cât despre funcții și tehnologii, se laudă cu funcția de auto-diagnosticare, sistem ce detectează spuma, control de supra-încalzire, selector de centrifugare, filtru de auto-curățare, programare întârziată și sistem de siguranță împotriva copiilor.

Pe ecranul LCD se pot urmării programele, etapele acestora și timpul rămas până la sfârșitul ciclului de spălare.

În final, Samsung WF60F4E0N0W este mașină de spălat rufe super economică, inteligentă și cu o construcție inovatoare Slim.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.