Mașină de spălat rufe Indesit IWD 61051 C ECO

Toată lumea are nevoie de o mașină de spălat rufe cât mai bună, economică și performantă, în zilele noastre fiind un produs indispensabil. Fie că ai o familie mai numeroasă, fie că ești mai pretențios, noul aparat de la Indesit ți se va potrivi perfect.

Mașina de spălat rufe Indesit IWD 61051 C ECO este un produs cu încărcare frontală, ce are o capacitate de încărcare a rufelor de 6Kg și o viteză de centrifugare de 1000 de rotații pe minut. Afișajul este asigurat de către un ecran LCD, de pe care poți urmării etapele și setările celor 16 programe.

Prețul de achiziție al unei astfel de mașini de spălat rufe Indesit, este de numai 1.019lei (Vezi preț actualizat), un preț mic pentru produs economic și performant.

Construcția acesteia este una clasică, pe un fond alb. Măsoară numai 85 x 59.5 x 53.5cm și cântărește doar 66Kg, având volumul tamburului de 52l.

Imagini cu Indesit IWD 61051 C ECO :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest produs electrocasnic provine din clasa A+ de eficiență energetică, astfel asigură un consum de numai 1.03kWh per program standard și de 193kWh anual. Nici consumul de apă nu este mai ridicat, ci de numai 8634l consumați pe an.

După cum spuneam, se laudă cu 16 programe eficiente, capabile să asigure rezultate excepționale oricărui tip de țesătură. Câteva din acestea, sunt: program delicate, program lână, program Jeans, program mătase și perdele, program încălțăminte și program intensiv.

Ca și funcții speciale dispune de Time Saver, programare întârziată, Eco Time, Energy Saver, Temporizator și multe altele.

Un plus al acestei mașini ar fi nivelul redus de zgomot, astfel la spălare produce un zgomot de numai 60db, iar la centrifugare de doar 74db.

În concluzie, dacă vrei un produs economic, performant și super accesibil, mașina de spălat rufe cu încărcare frontală Indesit IWD 61051 C ECO este modelul de care ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Consum în program standard de numai 1.3kWh
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.