Mașină de spălat rufe eficientă – Whirlpool AWO/C 7540

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Pentru cei interesați de o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, cu o capacitate generoasă de încărcare a rufelor și cu o clasă de eficiență energetică extraordinară, noul produs electrocasnic Whirlpool reprezintă alegerea ideală, chiar și familiilor mai numeroase.

Produsul electrocasnic Whirlpool AWO/C 7540 prezintă încărcare a rufelor de tip frontală, cu o capacitate de 7Kg, având o viteză de centrifugare de 1400 de rotații pe minut. Este o mașină de spălat super eficientă, fapt ce se datorează clasei de eficiență energetică A+++. Este o clasă excelentă, ce oferă un consum extrem de redus de energie electrică, de numai 0.84kWh.

În ciuda capacității generoase și a consumului mic de energie electrică, noul aparat Whirlpool se poate achiziționa la numai 1.699lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte bun, pentru o astfel de mașină de spălat rufe cu încărcare frontală.

Nici pe partea de desing, nu se prezintă mai rău, ci din contră, se bucură de un aspect foarte atractiv și modern. Aparatul de față vine realizat pe deplin din componente extrem de calitative și rezistente, astfel cuva este compusă din polipropilenă, iar tamburul din oțel, având un volum de 52l. Culoarea standard pe care se poate achiziționa acest produs, este pe culoarea alb, având o greutate de 66Kg și dimensiuni slim de 85 x 59.5 x 52mm.

Același produs electrocasnic este pus la dispoziție și de către magazinele online Altex și Flanco.

Imagini Whirlpool AWO/C 7540 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aparatul de față beneficiază de o gamă diversificată de programe, astfel încât să acopere toate tipurile de țesături. O mică parte din aceste programe de spălare, ar fi programul rapid 15 minute, programul prespălare, programele Aqua Eco și Super Eco, program Mix, program spălare manuală și multe altele.

La nivel de funcții speciale, se bucură de tehnologia inteligentă Al 6lea Simț Colours, sistemul special pentru echilibrare al încărcăturii, sistemul de detectare spumă, sistemul de siguranță împotriva copiilor, selectorul centrifugare și recomandare dozare detergent.

Ca și un atuu al acestei mașini de spălat rufe, ar fi că este extrem de silențioasă, astfel are un nivel redus de zgomot de numai 59 decibeli la spălare și de doar 77 decibeli la centrifugare.

În concluzie, dacă îți dorești o mașină de spălat rufe eficientă, încăpătoare, performantă și foarte calitativă, modelul Whirlpool AWO/C 7540 reprezintă varianta cea mai accesibilă din gama să.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală
  • Viteză de centrifugare 1400rpm
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • Afișaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.