Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală – Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W

Dacă trebuie să vă achiziționați o mașină nouă de spălat rufe, asta datorită faptului că cea veche nu mai oferă rezultate bune la spălare, dar nici la centrifugare, iar consumul energetic era cam ridicat, recomandarea site-ului nostru pentru dumneavoastră ar fi să alegeți un produs Samsung.

În cazul acesta Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W este o mașină de spălat rufe inteligentă, cu încărcare frontală a rufelor ce nu oferă doar performanță, ci și adaugă un plus de eleganță decorului locuinței dumneavoastră.

Este un produs electrocasnic mai mult decât ideal, ce pune la îndemână o capacitate de 7Kg de încărcare a rufelor, o viteză de centrifugare de 1200rpm și un afișaj de tip LED.

În oferta eMag, un astfel de aparat electrocasnic îl regăsim la prețul de numai 1.599lei (vezi preț actualizat), un cost accesibil, ba chiar competitiv aș spune.

Construcția acestei mașini măsoară numai 85 x 60 x 55, având o greutate de 61Kg. Exteriorul este de culoare albă, o nuanță modernă ce se potrivește oricărui decor.

Imagini cu Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cu noua serie de programe eficiente de spălare al rufelor, nu vor mai fii necesari alți pași suplimentari pentru eliminarea petelor, totodată acoperind toată gama posibilă de țesuturi. O parte din programe, sunt: program rapid 15min, program bumbac, program sintetice, program prespălare, program lână, program consum redus de energie, program sport, program Baby etc.

Bucură-te de un consum redus de energie electrică, asta mulțumită clasei de eficiență energetică A+++. Ar fii de specificat, că nici consumul de apă nu este mai ridicat, ci de numai 9400 de litrii consumați anual.

Noua mașină de spălat Samsung, va oferă posibilitatea de a o pune în funcțiune la orice oră, deoarce datorită zgomotului produs nu va deranja pe cei din jur. Așadar, în modul de spălare produce un zgomot de numai 62 de decibeli, iar în modul de centrifugare doar 76 de decibel.

Nivelul siguranței și al funcțiilor este reprezentat de o serie variată, alcătuită din: selectorul pentru centrifugare, funcția de autodiagnosticare, funcția de control supraîncălzire, filtru de auto-curățare, sistem de detectare spumă, Eco Bubble, Diamond Drum și sistem de siguranță pentru copii.

În concluzie, mașina de spălat rufe Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W oferă eficiență, calitate și rezultate excepționale la spălare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală
  • Clasa A+++
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • 1200rpm
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.