Mașină de spălat economică – Beko WMY61483LB2

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 În zilele noastre o mașină de spălat rufe ne este extrem de utilă, astfel mulțumită acesteia economisim timp prețios, pe care am putea să îl petrecem împreună cu cei dragi. Însă, atunci când ne achiziționam un astfel de produs electrocasnic, trebuie să luăm în calcul câteva criterii importante, cum ar fi clasa de eficiență energetică, capacitatea de încărcare, viteză de centrifugare și numărul de programe de care beneficiază.

Ei bine, astăzi am ales să discutăm despre mașina de spălat rufe Beko WMY61483LB2, un aparat excelent, potrivit oricărui tip de familie, mai numeroasă sau mai puțin numeroasă. Este proiectată cu tip de încărcare frontal, având o capacitate de încărcare destul de generoasă, de 6Kg și o viteză de centrifugare de 1400 de rotații pe minut.

Pune la dispoziție 16 programe de spălare și un afișaj LCD, de pe care se pot urmării etapele și timpul rămas până la finalul programului.

În ciuda atâtor funcții inteligente de care se bucură, prețul de achiziție este numai 1.189lei (Vezi preț actualizat), un preț mic pot spune, pentru o astfel de mașină de spălat rufe Beko.

Ca și design, vorbim despre un aparat electrocasnic modern, extrem de calitativ și atrăgător. Prezintă trăsături slim de numai 84 x 60 x 50 (IxLxA) cm, având diametrul hubloului de 34cm, ajungând la o deschidere de 170 de grade. Nu degeaba am spus că este un produs calitativ, deoarece tamburul vine construit din oțel inoxidabil, iar cuva din polipropilenă, oferind rezistență în timp.

Aceeași mașină de spălat rufe Beko se poate găsi și în oferta magazinului online Flanco.

Imagini Beko WMY61483LB2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Mulțumită clasei energetice A+++, consumul de energie electrică al acestui produs electrocasnic va fi extrem de redus. Nici consumul de apă nu va fi mai ridicat, ba din contră va fi de numai 8549l consumați anual.

Pune la dispoziție 16 programe de spălare, un număr ce include toată gama de țesături, oferind rezultate ireproșabile. Cât despre programe, dispune de: program pentru prespălare, program extra-clătire, program lână, program sintetice etc., plus o listă de programe speciale (cămăși, mix 40, dark care,baby protect, stoarcere + evacuare, hygiene 20, daily express și altele.)

Este de remarcat faptul că este un aparat extrem de silențios, având un nivel de zgomot de numai 50 decibeli la spălare și de doar 73 decibeli la centrifugare.

Ca și funcții speciale, se bucură de sistemul de control exces apă, sistemul electronic de control al balansului, sistemul automat de reglare al consumului de apă, tehnologia AquaFusios, selectorul de centrifugare și programarea întârziată.

În concluzie, dacă ești căutarea unei mașini de spălat rufe economică, calitativă și rezistentă, care să ofere rezultate excepționale, atunci modelul Beko WMY61483LB2 reprezintă varianta cea mai convenabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Viteză de centrifugare 1400rpm
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • 16 programe
  • Clasă de eficiență energetică A+++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.