Mașină de spălat cu încărcare verticală – Whirlpool AWE 55711 R

Cauți o mașină de spălat rufe de dimensiuni reduse, asta datorită faptului că locuința ta nu îți oferă atât de mult spațiu pe cât ți-ai dori? În cazul acesta, astăzi îți vom prezenta un astfel de produs electrocasnic, cu o construcție slim, performant și extrem de modern.

Whirlpool AWE 55711 R este o mașină de spălat rufe modernă, ce prezintă încărcare verticală. Are o capacitate de încărcare 5.5Kg și o viteză de centrifugare de 1100rpm.

O astfel de mașină se comercializează la eMag, la un preț foarte avantajos, de numai 1.249lei (Vezi preț actualizat). Pot spune că este un preț excelent, ținând cont că provine din clasa A++ de eficiență energetică, ce asigură un consum foarte redus, de numai 0.82kWh. Nici consumul de apă nu este mai ridicat, ba dimpotrivă este de numai 8000l de apă consumați anual.

Așa cum am spus, se laudă cu o construcție de dimensiuni reduse, astfel măsoară doar 90 x 40 x 60cm și cântărește numai 58Kg. Exteriorul este classic, de culoare albă. Tamburul are o capacitate de 42l și vine realizat din oțel inoxidabil, iar cuva vine construită din polipropilenă.

Puteți intră în posesia acestui produs electrocasnic și din magazinul online Flanco.

Imagini cu Whirlpool AWE 55711 R :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Numărul programelor de care se bucură este unul destul de diversificat, astfel încât asigură rezultate ireproșabile, acoperind toată gama de țesături. Dispune de program rapid 15min, program prespălare, program bumbac, program baby, program ecobumbac, program lână, program Jeans, program sintetice, program clătire intensivă, program delicate 30°C și program bumbac 90°C.

Cât despre funcții, se laudă cu sistemul de detectare al spumei și cu controlul balansului.

Atuul acestui produs electrocascnic, ar fi că beneficiază de un nivel redus de zgomot, de numai 74 decibeli la centrifugare și de doar 59 decibeli la spălare.

În concluzie, dacă îți dorești un produs slim, care să nu ocupe foarte mult din spațiu, calitativ și inteligent, noua mașină de spălat rufe cu încărcare verticală Whirlpool AWE 55711 R, reprezintă tipul ideal, de care ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare verticală
  • Viteză de centrifugare 1100rpm
  • Capacitate de încărcare 5.5Kg
  • Clasă de eficiență energetică A++
  • Consum în program standard de numai 0.82kWh
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.