Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală Whirlpool AWS 71200

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Whirlpool AWS 71200 se evidențiază printre cele mai performante și eficiente mașini de spălat rufe de pe piața electrocsnicelor, moderne și extrem de accesibile ca și cost.

Aparatul de față este o mașină de spălat rufe cu trăsături Slim, ce are o capacitate de încărcare de până la 7Kg. Tipul încărcării rufelor este de tip frontal, iar viteza de centrifugare este de 1200rpm.

După cum am mai spus, se laudă cu un consum extrem de bun, asta datorită clasei energetice A+++, ce garantează un consum redus de energie electrică, cât și de restul resurselor.

Un astfel de produs electrocasnic Whirlpool, se achiziționează la prețul de doar 1.449lei (Vezi preț actualizat), un preț excelent pentru un asemenea aparat eficient și performant.

Impresionează printr-un aspect modern, cu finisaje elegante, regăsindu-se pe un exterior de culoare alb. Beneficiază de trăsături slim, de doar 85 x 59.5 x 45, astfel va putea fi montată oriunde, fără grija spațiului ocupat.

Imagini cu Whirlpool AWS 71200 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Și la capitolul programe de spălare se descurcă excepțional, fiind echipată cu o gamă diversificată de programe, ce cuprind mai toate tipurile de țesături. Așadar, o parte din aceste programe ar fi: programul pentru spălare manuală, programul pentru delicate, programul pentru clătire intensivă, programul Mix, programul pentru prespălare, programul pentru bumbac, programul rapid 15 minute și alte programe speciale (program pentru bumbac/antibacteria, Aqua Eco, Black & Dark Colors, White & Light Color, Jeans Baby).

Alte detalii pe care am putea să le mai oferim despre această mașină Whirlpool, ar fi că este una silențioasă, ajungând la un nivel de zgomot foarte redus, de doar 59db la spălare și 75db la centrifugare. Tot aici, mai este de specificat că vine echipată doar cu componente rezistente, de calitate superioară, astfel cuva vine realizată din polipropilenă, iar tamburul din oțel.

Etapele acestor programe eficiente de spălare al rufelor, se pot urmării pe afișajul LCD proiectat în panoul de control al aparatului.

În concluzie, Whirlpool AWS 71200 este o mașină de spălat excelentă în orice locuință, ce vine pregătită să ofere cele mai bune rezultate la spălare, dar și la centrifugare.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Afișaj LCD
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Slim
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.